Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemellfilé őszibarackkal recept

Csirkemellfilé őszibarackkal recept

Elkészítési idő 20 perc

A Csirkemellfilé őszibarackkal hozzávalói:
40 dkg csirkemellfilé
5 dkg vaj
1 konzerv őszibarack
fél citrom leve
5-6 dkg dió



A Csirkemellfilé őszibarackkal elkészítési módja:
A csirkemelleket újjnyi csíkokra vágjuk, sózzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Amikor majdnem kész, a barackot cikkekre vágjuk és hozzáadjuk. Beledobjuk az apróra vágott diót és rányomjuk egy fél citrom levét. Az egészet egy kicsit még összesütjük, hogy a barack levet eresszen. (szaftos legyen)

Tálalhatjuk rizzsel, krumplipürével, de én szoktam sült krumplival is.
Fejessalátát adhatunk mellé, de anélkül is finom.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemellfilé őszibarackkal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook