Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Csirkemellel töltött lángos recept

Csirkemellel töltött lángos recept

A Csirkemellel töltött lángos hozzávalói:
Tésztához:

60 dkg liszt
3 dkg élesztő
24 dkg tejföl
kb 3 dl tej (a tésztához annyi tejet adjunk, hogy könnyen kezelhető legyen, de ne ragadjon)
cukor

Töltelékhez:

50 dkg csirkemell
2 fej lilahagyma

Páchoz:

mustár
gyros fűszerkeverék
íz-és húsvarázs
gulyáskrém


A Csirkemellel töltött lángos elkészítési módja:
Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. Összegyúrjuk és hagyjuk kelni. A csirkemellet apró kockákra vágjuk, bepácoljuk az ízlés szerint készített pácba. Kis idő múlva olajban megpirítjuk a húst. A tésztát kinyújtjuk, kisebb darabokat veszünk belőle, ráhelyezünk egy evőkanál húst és egy evőkanál lilahagymát. Összehajtjuk a lángost és bő, forró olajban kisütjük. 9 db lett belőle.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A csirkemellel töltött lángos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook