Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemájjal töltött csirkecomb recept

Csirkemájjal töltött csirkecomb recept

A Csirkemájjal töltött csirkecomb hozzávalói:
5-6 db csirkecomb
3-4 gerezd fokhagyma
20 dkg csirkemáj
olaj vagy zsír
majoránna



A Csirkemájjal töltött csirkecomb elkészítési módja:
A csirkecombokat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük az összetört fokhagymával, megsózzuk. A csirkemájat szétszedjük és megtisztítjuk, megmossuk. A májat is bedörzsöljük fokhagymával és megszórjuk majoránnával, picikét be is sózhatjuk. A csirkecombok bőrét fellazítjuk és alácsúsztatjuk a máj darabokat. A tepsit kikenjük olajjal vagy zsírral, és a combokat is. Ha az összes combot elhelyeztük a tepsiben, alufóliával letakarjuk. Jó szorosan zárjuk le az alufóliával, hogy a sütéskor keletkezett pára/gőz maradjon a fólia alatt, és jól puhítsa meg a combokat. fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 30-40 perc után eltávolítjuk a fóliát amennyiben puhának találjuk. Sülés közben többször is megemelhetjük a fóliát és megnézhetjük, ha előbb puhának találjuk, akkor előbb is levehetjük róla a fóliát. Ha megpuhult a csirkecombunk visszatesszük a sütőbe, és kb. 10 percig hagyjuk, hogy pirosra, ropogósra süljön. Kukoricás rizi-bizivel és uborkasalátával tálaltam.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemájjal töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook