Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkemájjal töltött combok recept

Csirkemájjal töltött combok recept

A Csirkemájjal töltött combok hozzávalói:
4 egész csirkecomb
4 egész, szív nélküli csirkemáj
só, bors, fokhagyma, olaj.


A Csirkemájjal töltött combok elkészítési módja:
A csirkecombokat besózom. A bőrét óvatosan elválasztom a felső combnál, és a sózott, borsozott, aprított fokhagymával megkent csirkemájat betöltöm a bőr alá. A combokat tepsibe teszem, meglocsolom kevés olajjal, és vízzel majd lefedem alufóliával. 40 percig párolom, majd leveszem a fóliát, és ropogósra sütöm.

Idénysalátával tálalom.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkemájjal töltött combok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook