Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Csirkemáj pástétom recept

Csirkemáj pástétom recept

Elkészítési idő 45 perc

A Csirkemáj pástétom hozzávalói:
25 dkg sült csirkemáj
6 dkg vaj
3 evőkanál liszt
1,2 dl tejszín

csipet őrölt fehér bors
2 evőkanál konyak
1,2 dl főzőtejszín.


A Csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A májat megtisztítjuk, majd kevés vajon (vagy olívaolajon) megsütjük és ledaráljuk. A lisztből világos rántást készítünk a fele vajon. A tejszínnel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a májat, a konyakot, és a vaj másik felét. Lassú tűzön kavargatva készre főzzük. Ha kihűlt, kenyérre, vagy pirítósra mennyei szendvicset kapunk.

Nagyon finom


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A csirkemáj pástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook