Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Csirkemáj pástétom recept

Csirkemáj pástétom recept

Elkészítési idő 45 perc

A Csirkemáj pástétom hozzávalói:
25 dkg sült csirkemáj, 6 dkg vaj, 3 evőkanál liszt, 1,2 dl tejszín, só, csipet őrölt fehér bors, 2 evőkanál konyak, 1,2 dl főzőtejszín.


A Csirkemáj pástétom elkészítési módja:
A májat megtisztítjuk, majd kevés vajon (vagy olívaolajon) megsütjük és ledaráljuk. A lisztből világos rántást készítünk a fele vajon. A tejszínnel simára keverjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a májat, a konyakot, és a vaj másik felét. Lassú tűzön kavargatva készre főzzük. Ha kihűlt, kenyérre, vagy pirítósra mennyei szendvicset kapunk.

Nagyon finom


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei

A receptet beküldte: , márc. 6. 09:40
A csirkemáj pástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook