Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csirkegulyás recept

Csirkegulyás recept

Elkészítési idő 70 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csirkegulyás hozzávalói:
70 dkg csirke levesaprólék,
2 db burgonya,
30 dkg fagyasztott vegyes leveszöldség,
2 db egész csirkemáj,
10 dkg levestészta,
1 db zöldpaprika,
1 db paradicsom,
1 db nagyobb vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
1 ek. darált paprikakrém (édes),
2 ek. étolaj,
1 ek. liba vagy kacsazsír,
1,5 l víz
Ízlés szerint fűszerek:
patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, morzsolt majoránna, sómentes ételízesítő, friss vagy szárított petrezselyemlevél, fűszerpaprika


Csirkegulyás

A Csirkegulyás elkészítési módja:
Megtisztítottam és felkockáztam a burgonyát. A zsiradékokon megdinszteltem a megtisztított és felkockázott hagymákat. Hozzáadtam a fagyasztott zöldségeket, a burgonyát, a felszeletelt paprikát, paradicsomot és néhány percig pirítottam. Hozzáadtam a kisebb darabokra vágott csirkeaprólékot, kevertem rajta néhányat, fűszereztem és felengedtem a vízzel. Fedő alatt kb. 30 percig főztem kis lángon. Majd a levestésztát és a kisebb darabokra vágott csirkemájakat is a leveshez adtam. Újraforrástól számítva kb. 15 perc alatt elkészült ez a finom csirkegulyás. Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csirkegulyás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook