Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkegöngyöleg recept

Csirkegöngyöleg recept

A Csirkegöngyöleg hozzávalói:
50 dkg csirkemell szeletelve, vékonyra klopfolva
szeletelt bacon
só, bors, oregánó
kínai kel levelek, de normál kellevél is jó
kb. 30 dkg csirkemáj hagymával összesütve, turmixolva


A Csirkegöngyöleg elkészítési módja:
Alufóliát fektetünk az előkészítőre, majd ráterítjük a baconszeleteket, erre a csirkemelleket, majd a leforrázott kelkáposztaleveleket. Elterítjük rajta a májat, és felgöngyöljük egyenként a melleket. Alufóliába csavarjuk, mint, egy szaloncukrot. Sütőben készre sütjük kb. 1 óra alatt 190 fokon. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük a tetejét. Hagyjuk hűlni szeletelés előtt!

Hidegtálon is tehetjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkegöngyöleg elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook