Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkegöngyöleg recept

Csirkegöngyöleg recept

A Csirkegöngyöleg hozzávalói:
50 dkg csirkemell szeletelve, vékonyra klopfolva
szeletelt bacon
só, bors, oregánó
kínai kel levelek, de normál kellevél is jó
kb. 30 dkg csirkemáj hagymával összesütve, turmixolva


A Csirkegöngyöleg elkészítési módja:
Alufóliát fektetünk az előkészítőre, majd ráterítjük a baconszeleteket, erre a csirkemelleket, majd a leforrázott kelkáposztaleveleket. Elterítjük rajta a májat, és felgöngyöljük egyenként a melleket. Alufóliába csavarjuk, mint, egy szaloncukrot.
Sütőben készre sütjük kb. 1 óra alatt 190 fokon. Majd levesszük róla a fóliát, és pirosra sütjük a tetejét.
Hagyjuk hűlni szeletelés előtt!


Hidegtálon is tehetjük.

Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2017. nov. 3. 07:40

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook