Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni? fórum

Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
2012. dec. 11. 18:49
Azt is eltudom képzelni, hogy fôtt borsót, apró kockára vágott pirospaprikát, sárgarépát is keversz bele. Még mutatósabb a színektôl.
2012. dec. 11. 18:49

pörkölt, tejfölöscsirke, rántott farhát, leves, mind fincsi



és a világ a ciki hogy még ünnepekkor is azt kell nézni hogy mi mennyi...

38. 447396604e (válaszként erre: 35. - Gyöngyszemü)
2012. dec. 11. 18:48
látom mások is vannak így:) ez jó:)
37. 447396604e (válaszként erre: 36. - 5bcf1b7c01)
2012. dec. 11. 18:48
ja, értem:)
2012. dec. 11. 18:47
Egyszemélyes háztartást vezetek. Nálam minden úgy saccperkábé :D
2012. dec. 11. 18:47
Én becsinált levesnek szoktam borsoval... vagy rántva is szeretem, vagy tepsibe megsütve. Nem ciki egyáltalán, ha épp olyanom van akár paprikás krumplit főzök karácsonykor, nem csinálok ünnepi kaját.
2012. dec. 11. 18:46
vagy csak úgy érzésre?
33. 447396604e (válaszként erre: 29. - 5bcf1b7c01)
2012. dec. 11. 18:45
és miből mennyi adag kell? pl farhátból,meg zsömléből? milyen arányban szoktad adagolni?
2012. dec. 11. 18:45
Olyantól tanultam, aki akár pármai sonkát ehetne minden nap :)
31. 447396604e (válaszként erre: 29. - 5bcf1b7c01)
2012. dec. 11. 18:45
hú , ez jól hangzik:)
30. 447396604e (válaszként erre: 28. - Megi04)
2012. dec. 11. 18:44
én karácsonykor sosem szoktam nagy ügyet csinálni a főzésből. egyrészt mert a párom sokszor karácsonykor is odavan, másodszor, meg az árak. próbálok egyszerű olcsó kaját csinálni, amiből a gyerekek is belaknak, és mellette nem kerül sokba
2012. dec. 11. 18:42
Nagy fej vöröshagymát megfonnyasztasz. Közben a sós tejben áztatott kenyeret, zsemlét jól kinyomkodod. A gombakonzervet lecsurgatod, a petrezslyemzöldet összevágod. 2-3 tojast megfôzöl és apróra összetöröd. Ha van egy-két csirkemáj is, nem rontja el az ízét... Szóval a hozzávalókat összekutyulod, sóval, borssal, fokhagymával fűszerezed. A lefejtett húst is összevágni... Az egészet kizsírozott tesibe simítani és a sütôben rózsaszínűre sütni. Ha teszel bele egy pici pirospaprikát, szebb színe lesz. Kihűlve szép szeletekre lehet vágni és tálalni. Krumplipürével, uborkával, céklával mutatós a tálalása.
28. megi04 (válaszként erre: 25. - 447396604e)
2012. dec. 11. 18:41
Nem hiszem,hiszen itt állandóan röpködnek a recik..:)
2012. dec. 11. 18:38
egy jó húslevest biztos lehet belőle
26. 447396604e (válaszként erre: 22. - 376ca6d064)
2012. dec. 11. 18:36
és ráadásul nem drága. ami a mai világban igen fontos
25. 447396604e (válaszként erre: 23. - Megi04)
2012. dec. 11. 18:35
én csak azért írtam így, hogy nehogy hoxa belekössön:D de tőlem lehet nyilvános is:D
24. megi04 (válaszként erre: 22. - 376ca6d064)
2012. dec. 11. 18:34
Mert nem olyan száraz...:)
23. megi04 (válaszként erre: 21. - 447396604e)
2012. dec. 11. 18:34
Nekem is add meg!!!!!Én sem ismerem!! (Bár nem értem,miért titkos..?)
2012. dec. 11. 18:32

Pörköltet szoktam csinálni belőle és amikor kész,akkor leszedem a husit a csontról...tésztával,rizzsel nagyon fincsi...vagy esetleg főzelékkel.

Deehogy ciki!!!!Én őszintén jobban szeretem,mint a melle részét...

21. 447396604e (válaszként erre: 20. - 5bcf1b7c01)
2012. dec. 11. 18:31
igen. írj privit légyszi:D
20. 5bcf1b7c01 (válaszként erre: 18. - 5bcf1b7c01)
2012. dec. 11. 18:30
Szívesen megadom a receptjét, ha kéred.
19. 447396604e (válaszként erre: 18. - 5bcf1b7c01)
2012. dec. 11. 18:28
na, ezt még nem próbáltam:)
18. 5bcf1b7c01 (válaszként erre: 11. - Megi04)
2012. dec. 11. 18:28
Sôt! A lefejtett húsból lehetne még gombás fasírtot is csinálni (egybesütve)!
17. megi04 (válaszként erre: 14. - 447396604e)
2012. dec. 11. 18:27
Így van!!!!!!:)Ha valaki örömet akar szerezni,sokféle képpen ellehet készíteni,és szépen tálalni! És kimondtad a lényeget is!:) Nem "attól" lesz karácsony!:)
16. syria (válaszként erre: 11. - Megi04)
2012. dec. 11. 18:26

Naná, hogy nem ciki!

Szerintem a csirke legjobb része. :D

15. 447396604e (válaszként erre: 12. - Nettus92)
2012. dec. 11. 18:26
én pörköltet akkor szoktam farhátból, ha veszek mellé még combot, meg esetleg némi nyakat, szárnyat. de ha jó húsos a farhát akkor viszont ritkán szoktam magába is
14. 447396604e (válaszként erre: 11. - Megi04)
2012. dec. 11. 18:25
persze hogy nem:D mindenkinek saját magának kell tudni mit bir el a pénztárcája. a karácsony nem attól lesz karácsony, hogy pulyka, vagy hal van-e sütve:)
13. megi04 (válaszként erre: 11. - Megi04)
2012. dec. 11. 18:24
Pörköltnek is jó.:)
2012. dec. 11. 18:24
én pörköltet szoktam belőle csinálni :)
11. megi04
2012. dec. 11. 18:23
MIért lenne ciki??? Isteni finom leves fő belőle,és van,aki utána ki is rántja,vagy a húst leszedve a csontról rizsbe keveri..Szerintem,nem ciki.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook