Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csirkecomb ananászraguval recept

Csirkecomb ananászraguval recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csirkecomb ananászraguval hozzávalói:
4 db egész csirkecomb
6 karika ananászbefőtt
1 dl ananászbefőttlé
2 dl tejszín
5 dkg vaj
2 db húsos paradicsompaprika
1 tk. citromlé
1 csokor petrezselyemzöld
1-1 mokkáskanál őrölt szerecsendió-virág és őrölt fehér bors
ízlés szerint patikasó


A Csirkecomb ananászraguval elkészítési módja:
A csirkecombokat megmostam, letörölgettem, majd a forgóknál kettévágtam. Bedörzsöltem sóval, fehér borssal és alufóliába csomagolva grillsütőben megsütöttem, majd az alufóliából kibontva pirosra pirítottam. Közben elkészítettem az ananászragut. A kis kockákra vágott ananászbefőttet, a megmosott, kicsumázott és ugyancsak kockákra vágott paradicsompaprikát a vajon lepirítottam, sóval, borssal, szerecsendió-virággal ízesítettem, majd aláöntöttem a tejszínt és az ananászlét. Sűrűre forraltam és meghintettem a finomra vágott petrezselyemzölddel. Ízesítettem a citromlével (kellemesen savanykás legyen). Tálaláskor a sült csirkecombokat egy nagyobb tálra tettem, és köréöntöttem az ananászos ragut. Mandulás burgonyafánk vagy ropogósra sütött burgonya illik mellé.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A csirkecomb ananászraguval elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook