Csillag születik 2012 (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem baromi jó volt (Immigrants, hogy ne kelljen visszaolvasni), pont az én stílusom, mindig is az ilyen zenét szerettem. Nem gondoltam, hogy ez saját szám.
Dzsenifer nem tetszett, illetve nagyon profi volt meg minden, de a jazzt ki nem állhatom. Miért nem énekel valamit magyarul, amibe belead valami pluszt, amit át is tud érezni? Nem bírom az ilyen semmitmondó számokat, New York, na bumm...
Elek jó volt, de semmi extra. Puzsér nem százas, ezt a kritikát nem is értettem... De Hajós jól visszavágott.
Az ugrabugrák nem tetszettek.
Juhász Marci nagyon jó volt.
Veled boroztam innen, a messzi távolból :DDD
prügy-egyetértek. katasztrofálisak.
a CsSz mindig vonszol egy ideig magával egy szerencsétlenségtömeget, majd ledobja az adás felénél, mint ballasztot.
Joysom drága, annak idején sokat vitáztunk, mikor nem tudtad megérteni, miért nem bírom annyira Muri Enikőt. Te szeretted, én pedig az első pillanattól hidegrázást kaptam tőle.
Na, most láthatod, hogy miért. Nekem a színvonal Jenninél kezdődik, és a szimpátia is. Kedves, aranyos, egyszerű, nem egy szépségkirálynő alkat, Zebi nem szereti, hogy összevissza állnak a fogai:) de nekem ő a No.1.
Hello, Edina, a végére futottál be, de jó, hogy benéztél!
Üdv a fedélzeten.
az mindegy, de ilyen jellegtelen dalt!!!!
még szerencse, hogy puzsérnak nem kellett értékelnie, mert különben összeestek volna!
..hát ez tökéletesen igaz!
Libabőrt én tegnap este éreztem, az Operettszínház Miss Saigon-előadásán!!
Az magas színvonalú produkció, igazi élmény volt számomra, bár én már a '94-es változatot is láttam.
/Akkor szerettem bele ebbe a musical-be./
Sziasztok, megjöttem én is. Visszaolvastam, látom nem hiányolt senki:(
Vendégeink voltak, volt borozás, vodkanarancsozás, pezsgőzés.
Jennit természetesen nem hagytam ki, és szerintem ma volt a legjobb. Szeretném, ha jövő héten is dzsezt énekelne.
Fruzsina bunkó volt mint mindig, a prügyi duó egy f.s, Lia kicsit bekeményített, Hernádi és Hajós átment nyálas kommentekbe. Ennyi így összefoglalva:)
Az éjjel nemigen aludtunk,Romyka sünizett sajnos:(
Nem is tudjuk élve sikerült e megmentenünk szegényt:(
További ajánlott fórumok:
- Csillag születik
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?