Csillag születik 2012 (beszélgetés)
Nem állítom, hogy a "stand up"-műfaj sikeres művelésére születni kell, de amit Hofi Géza e téren adott a közönségnek, lévén, hogy ő egészen kivételes tehetség volt, az valóban egyedi, nem másolható.
Puzsér tanácsát a minap jó szándékúnak minősítettem, mert aki sokat nézi/nézte/ a műsorait, a szellemes megnyilatkozásait, a helyenkénti vitriolos humorát, annak szelleméből, stílusából akár tanulni is lehet, feltéve, hogy az illető tehetséges, színpadi gyakorlata és humora is van és eljutott a készség bizonyos fokáig.
Aki ezeknek híján van, az hallgathatja, nézheti őt napestig, semmi nem ragad majd rá.
E végből zebinek igaza van, jól látja.
Mint közgazdász embernek, alapos a gyanúm, hogy a különféle hazai tehetségkutatók, amik valójában látványos show műsorok, igen kifizetődők a vezető kereskedelmi tévé-csatornáknak, azaz az RTl Klubnak és a TV2-nek is, ezért rendezik meg ezeket immár rendszeresen, évről évre, függetlenül attól, van-e rájuk-pláne ilyen gyakorisággal-igény, vagy sem.
E produkciók komoly profitot hoznak, ezért szorgalmazzák visszatérően őket.
Szerelméért sírt Negyela Berni!
Budapest - Szerelmét siratta Negyela Bernadett (15) a Csillag Születik élő show-ja után, a két héttel ezelőtt kiesett fiatal kiscsillag ugyanis lapunk információi szerint egy párt alkot a szombaton kiesett Immigrants gitárosával, Sápi Szabolcssal (17).
Puzsérnak nem kötelessége tisztelni Kodályt és a magyar verbunkos muzsikát.
Megnyilatkozása elsősorban tájékozatlanságáról árulkodik, de egyben faragatlan és tiszteletlen is volt.
Bár a kemény kritikáival nem egyszer igaza van, ezúttal levizsgázott.
Alaposan.
Egyetértek, bírom Puzsért én is, viszont a Toborzó-kritikán kiakadtam.
Nem is értem. Ennyire műveletlen lenne, hogy nem ismeri a Háry Jánost, vagy nem tudja, miről szól? És mégis kit kritizált, a magyar népet vagy Kodályt?
Kodály Zoltán országában Kodályt kritizálni??? Mi az, hogy nincs ennek a dalnak semmi művészi értéke? (Bezzeg Plazma trágárkodásának van, mi?)
Magyar közkincs, kultúrkincs, könyörgöm! Hogy jött ide a zagyválása a háborúról?
Igaza a Puzsérnak (általában)!
Nem tudom minek kell megint x faktor, egyre gyengébb a mezőny mindenhol. Legalább 3-4 év szünet kellene. Aki már akart és jó hangja volt úgyis jelentkezett!
Amúgy a prügyi duón mi is midig kiakadunk. Sajnálatból vannak ott. (mondjuk a tegnapi számuk volt eddig a legelfogadhatóbb)
Nekik nem is mondja a Puzsér a saját számot mert úgyse tudnák megcsinálni!
de nem olyan régóta vagyok rá nyitott, eleinte kicsit korlátoltan gondolkodtam róla...aztán a barátnőm elvitt néhány előadásra, és bizony tetszett.
Nem lettem megszállott, az igaz, de elismerem a műfaj remekeit
2167-es hozzászólásom olvasd el :)
bírom az operát, ha nézhetem is: lemezről sose jutna eszembe operát hallgatni.
Hello zebi, azt tudom, hogy a musicaleket a pokolba kívánod, de hogy állsz az operákkal?
Azokat se kedveled??
..mert akkor egy világ omlik össze bennem..
:)))
Nekem tegnap mindenki tetszett. A prügyi fiúkon viszont meglepődtem, hogy ők maradtak benn... Szerintem a kis billentyűsnek van egy olyan tekintete, hogy az emberek szíve megesik rajta, és nyomnak rá egy smst...
Az In Diretta teljesen jó volt.
És tetszett, hogy Hajós beszólt savanyú jóskának!!:)) Ennél tényleg mindig hétfő van...
További ajánlott fórumok:
- Csillag születik
- 2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!!
- Csillag születik 2011!
- Ki jelentkezik a csillag születikbe?
- Csillag születiket, neten lehet élőben nézni, vagy csak később nézhető vissza? Ha igen, hol és hogyan?
- A Csillag születikben (nem tudom melyik évadban) volt egy fiúcsapat de nem tudom a nevüket... Segítenétek?