Csigusz-eddit topik :o) (beszélgetés)
♥
Höhö,jó is lenne :))) mailed van :)
Köszönöm ♥
Ugyan mit ünnepeljek rajta? Lehetne 10-zel kevesebb is :))))
Igen :DD
Szülinapod van?????ma????
Úgy érted ma? :)))
Elvileg buliznom kellene, jól berúgni és megkérni valakit, hogy hányás közben fogja a hajam, mert hát szülinapom van :)
Húúúúú :/
Azt is furcsállom, hogy ezek a hiperek elvileg egyformák...én mégsem szeretem a lakóhelyem szerintit, csak a Miskolcit...valahogy más a kiszolgálás, frissebbek az áruk és jobban átlátható.
:(( én is ilyen vagyok,csak látok egy tetemet és már könnybe lábad a szemem.
Ehh,de birom az ilyen üzleteket,pfffffffffff
Szerinted én nem sírtam?? Még olyankor is tudok, amikor már az út mellett fekszik egy tetem, nem még így, hogy premier planban látom....borzalmas volt!!! Az az autó, amelyik oldalba kapta, pont engem előzött ki. Ha ezt nem teszi, lehet, hogy én ütöm el :SSS De szörnyű volt, ahogy balról bejött váratlanul a kutya a kocsi elé, ő meg jobbra kivágta...és a rendszámtáblája is leesett, tehát nem kis ütés lehetett...:S Egész este szar kedvem volt....
Ugyanakkor volt egy kisebb jótettem is...illetve majdnem....Este bevásároltam, de a kocsiban hagytam néhány visszaválthatós flakont, és már nem akartam vele visszamenni. Jött egy számomra szimpi hajléktalan pasi és neki adtam, mondván, váltsa be ha akarja és tartsa meg a pénzt. Szegénykém be is ment, de mivel a külseje olyan volt,amilyen, így képzeld, nem vették el tőle a boltban az üveget, holott ott lett véve és tudom, hogy beváltják. Nagyon megsajnáltam és anyával adtunk még neki némi aprót, ő pedig elindult, hogy megpróbálja másik üzletben....Szóval én jót akartam, de nem teljesen sikerült....:/
Szervezz egyet :) na jó,az már nem spontán :-O
Végül is rendben van,de hát tudod nálunk hogy működik,elég egy rossz szó :)
Ez úgy hiányzik nekem is.....ez a spontán vacsi ötlet...:/
Úgy hangzik, most minden oké köztetek, ennek örülök!
:DDDDDDD velem mindig történik valami röhejes :DD
Nem volt,csak ugy elindultunk este,gondoltuk eszünk-iszunk egy jót :)
Jó a PR-osuk!! :DDDDD
Volt valami oka a vacsinak?