Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csicsóka krémleves recept

Csicsóka krémleves recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Csicsóka krémleves hozzávalói:
2 db sárgarépa
0,5 kg csicsóka
1 db lilahagyma
1-1 csipet
- zsálya
- borsika
- koriander
0,5 dl napraforgóolaj
tisztított víz


A Csicsóka krémleves elkészítési módja:
- Tisztítsuk meg a zöldségeket, és aprítsuk fel. - Az olajjal, egy kis vízzel pároljuk meg a zöldségeket, a fűszereket. - Öntsük fel egy kis vízzel és turmixoljuk össze.

- Azonnal tálalható, fogyasztható.

- Diszíthetjük, pár levél zsályával, korianderrel, nem édesített növényi tejszínnel.
- Cukorbetegek is fogyaszthatják.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csicsóka krémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook