Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Csicsóka krémleves Ági módra recept

Csicsóka krémleves Ági módra recept

A Csicsóka krémleves Ági módra hozzávalói:
kb 20 dkg csicsóka
kb 10 dkg burgonya
ételízesítő
1 evőkanál liszt
tejföl
pirított kenyér,vagy zsemle kockák


A Csicsóka krémleves Ági módra elkészítési módja:
A csicsókát alaposan lesikáljuk,megtisztítjuk a krumplit is,és vékony szeletekre vágjuk,és ételízesítős vízben megfőzzük.Leturmixoljuk az egészet,és behabarjuk,majd pár percre visszarakjuk a tűzre.Pirított kenyér kockával tálaljuk!

Hamar készen van,és nagyon finom!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A csicsóka krémleves Ági módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook