Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csevap (Szerb specialitás) recept

Csevap (Szerb specialitás) recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Csevap (Szerb specialitás) hozzávalói:
40 dkg darált marhahús,
20 dkg darált sertéshús,
4 gerezd fokhagyma,
bors,
só,
1-2 kanál olaj,
4 fej vöröshagyma


A Csevap (Szerb specialitás) elkészítési módja:
A kétféle húst a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával jól összedolgozzuk, majd kb. 5 cm hosszú és 2 cm széles kolbászkákat formálunk belőle vizes kézzel. Olajon kisütjük, és sok apró kockára vágott vöröshagymával tálaljuk.

Aki nem szereti a fokhagymát, ne tegyen bele, az étel jellegét nem rontja a hiánya.


Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2006. aug. 13. 18:19
A csevap (szerb specialitás) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook