Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Cseszneki palacsinta recept

Cseszneki palacsinta recept

A Cseszneki palacsinta hozzávalói:
20 sós palacsinta
40 dkg gombapörkölt
2 pohár tejföl
5 dkg vaj
1 paradicsom
1 zöldpaprika

bors


A Cseszneki palacsinta elkészítési módja:
A gombapörköltet lecsepegtetem és apróra vágom. Egy serpenyőben a vajat megolvasztom, a gombapörköltet kevés sóval és borssal megpirítom. Betöltöm a palacsintákba. A palacsintákat egy tuzálló tálba teszem, leöntöm a tejföllel elkevert paprikás szaft felével és elõmelegített sütõben mintegy 20 percig sütöm. Ekkor a szaft másik, felmelegített felét ráöntöm. Paprikakarikákkal és paradicsimszeletekkel díszítve forrón tálalom.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A cseszneki palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook