Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Cseresznyés parfé, tejszínnel recept

Cseresznyés parfé, tejszínnel recept

A Cseresznyés parfé, tejszínnel hozzávalói:
1,5 bögre főtt rizs,
1 evőkanál vaj,
1,5 bögre tej,
fél bögre cukor,
1 közepes cseresznyekonzerv,
1 csomag zselé.


A Cseresznyés parfé, tejszínnel elkészítési módja:
Tegyük a rizst egy lábasba a vajjal, a tejjel és a cukorral, kavargatva lassan főzzük, míg krémes nem lesz. Amikor kész, hűtsük le. Készítsünk a porból és a cseresznye levéből zselét. Annyi vizet adjunk hozzá, hogy körülbelül 1,5 bögrényi folyadékot kapjunk. Mielőtt megdermedne, tegyük bele a cseresznyéket, az egészet tegyük a fagyasztóba, és hűtsük le. Tálaláskor váltakozva adagoljunk rizses krém, illetve zselés rétegeket parfés poharakba. Tejszínnel díszítsük!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A cseresznyés parfé, tejszínnel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook