Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Cseresznyés-csokoládés torta recept

Cseresznyés-csokoládés torta recept

A Cseresznyés-csokoládés torta hozzávalói:
Hozzávalók

5 evőkanál cukor
4 dl tej
1 csomag főzős csokoládés pudingpor
4 tojássárgája
10 dkg Rama
2 dl habtejszín a tetejére
1 kerek gyümölcstorta tésztaalap (készen kapható)
30 dkg cseresznye


A Cseresznyés-csokoládés torta elkészítési módja:
Elkészítés A cukrot a tejjel, a tojások sárgájával és a pudingporral sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. Közben a Ramát először magában habosra keverjük, majd kanalanként a pudingot is belekeverjük. Végül a kemény habbá vert tojásfehérjét is beleforgatjuk. A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk, lecsöpögtetjük, majd néhány szemet félre teszünk, a többit a csokoládékrémbe keverjük. A cseresznyés csokokoládékrémet a tortaalapra simítjuk, majd letakarva hűtőszekrényben jól behűtjük. Tálaláskor tetejét tejszínhabbal, és a félretett cseresznyével díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A cseresznyés-csokoládés torta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook