Csavart sajtos recept

A Csavart sajtos hozzávalói:
1 mélyhűtött leveles tészta,
5 dkg parmezán sajt,
10 dkg trappista sajt,
pirospaprika.


A Csavart sajtos elkészítési módja:
A sütőt 190 fokra előmelegítjük. A tésztát 1 cm-es vastagságúra nyújtjuk, meghintjük az apróra reszelt sajtokkal, megszórjuk pirospaprikával, félbehajtjuk, majd ismét eredeti nagyságára nyújtjuk. 1 cm széles csíkokat vágunk, melyeket mindkét végükön megtekerünk. Sütõlemezen ropogósra sütjük (kb. 10 perc) és kihűlve tálaljuk. Kitűnő rágcsálnivaló!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A csavart sajtos elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook