Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Csárdapecsenye recept

Csárdapecsenye recept

A Csárdapecsenye hozzávalói:
# 8 szelet karaj
# 4 szelet bacon
# 15 dkg kolbász
# 10 dkg sajt
# 15 dkg margarin
# só, bors, liszt


A Csárdapecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiklopfolom, sóval, borssal beszórom. 2-2 szeletet megtöltök szalonnával, kolbászkarikákkal és sajttal. Fogpiszkálóval összetűzöm, lisztbe forgatom, majd egy margarinnal kikent tepsibe rakom. A maradék margarint darabokra vágva a húsok tetejére, illetve közé rakom. Letakarva puhára sütöm, majd a fóliát levéve kicsit megpirítom a tetejét.


Kategória: Húsételek receptjei


A csárdapecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook