Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Csapatjátékok és egyéb játékok 4 éves kislány születésnapjára fórum

Csapatjátékok és egyéb játékok 4 éves kislány születésnapjára (beszélgetős fórum)


2013. aug. 29. 21:42
Bocs a helyesírásért, azért remélem érthető volt.
2013. aug. 29. 21:40

Igaz, hogy fiaim vannak és 1 évvel idősebb a nagyobbik, de leírom, hogy a tavaly őszi szülinapi partin milyen mókát találtam ki. A meghívottak között lányok is voltak, de szülők nem. Mi a kertben tartottuk, de nagyobb lakásban is megvalósítható.

A mese úgy kezdődött, hogy valamikor réges-régen Kalóz Jack kapitány elrejtett az udvarunkban kincseket és azokat kell megkeresni. (A kincsek kis csomagok voltak, amikben cukorkák, csokik, Kinderes játékok, stb. voltak.) Természetesen előzetesen ezeket előzetesen elrejtettem az ünnepeltel. Nyomtattam ki egy vidám kalózos képet és annak a hátoldalára írtam a feladatokat. Első lépésként mindenki névre szólóan kapott Kalóz Jack-tól egy levelet, amiben feladat volt. (Ezeket én olvastam fel.) A feladatok egyszerű, ovisoknak való kitalálósok voltak, pl. állathangokat kellett bemutatni, néhány egyszerű matekfeladat, hány újjunk van, évszakok kitalálása, dal éneklés, stb. Miután az első feladatot megoldotta a levélben benne volt, hogy hova kell tovább menni. A második helyen még mindig nem a kincs volt, hanem egy újabb levél, amiben ismét volt egy egyszerű feladat. Pl .gugoljt le 5-ször. Amikor megoldotta a levélben benne volt a kincs pontos helye.

IMÁDTÁK!!! Öröm volt nézni az izgalmat az arcukon. Segítettek egymásnak a kitalálósban. Szóval nekünk ez nagyon bejött, még az elkövetkező héten is az ovistársak emlegették.

Persze ezt lehet még fokozni kalózfelszerelések gyártásával és be lehet vonni a szülőket is. Pl. közösen oldjanak meg feladatokat.

Nemsokára újra szülinapja lesz a nagyfiamnak, még nekem is ki kell találnom valamit.

Hogyha az idén is szép ősz lesz. lehet, hogy akadálypályát készítek az udvarban.

2013. aug. 28. 14:26

Javítás:Ötletek :)


Olyan is jól jönne,amibe a szülőket bevonhatjuk.

2013. aug. 28. 14:19
Ötlete: csapatjátékok és egyéb játékok 4 éves kislány születésnapjára

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook