Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Az zavart egy kicsit, hogy pont az az ember akart ide új tagokat, aki maga gyakran 15-20 percekre eltűnik.
Holott, nem akarok nagyképű lenni, de ha Tündér, forgatos és én nem jártunk volna ide esténként már régen ez a hangulat uralkodott volna itt, mint most.
Mert ha nem érzi jól magát velem, akkor mondja meg.
Illetve az zavart, hogy három napon keresztül Zelma minden második hozzászólásában megemlített és elég cinikus hangnemben.
Neki válaszoltam olyan hangnemben.
Megvan a maga baja,és mivel bízott bennünk,őszintén elmondta mindig,hogy milyen a hangulata..
Sokszor vagyok én is padlón..,de néha már nem mertem mondani,mert nem akartam rontani a hangulatot..
Akkor inkább csak füleltem..
Téged zavar elsősorban,ha a többiek nem úgy cselekszenek,ahogyan te alvárnád tőlük,csak ezt te nem igazán akarod észre venni.
Semmibe nem szóltam bele,de ha nem akarod most sem észre venni,csak szólok,hogy most te akarod nekem megmondani,hogy mihez szóljak hozzá és mihez ne.
Amit mástól elvárnál,azt te nem igazán teszed meg,csak nem nagyon látod a saját dolgaidat.
Nálam ott szakadt el a cérna, mikor meg akarta Zelma mondani számomra mit tegyek.
Azt viszont senkinek sem hagyom, főleg nem olyan stílusban, ahogyan azt kaptam.
De mint mondtam ha nem tudsz valamit abba ne szóljál bele!
Menni fog ez számodra?
Mert nagyon nagy az igazság érzetem. Illetve csak annyit várok el mástól, mint amennyit én adok. Ha én ide normális szándékkal jövök, akkor felém is úgy közeledjenek.
Attól, hogy itt arctalanok az emberek még elvárható azt hiszem, hogy igazat mondjanak.
Aki pedig megpróbál átvágni akár engem, akár mást annak bizony nekimegyek, még akkor is, ha sok ember nemtetszését váltom ki.
Én nagyjából sejtettem mert már elég sok fórumnak voltam a tagja.
Éppen ezért van bennem ez a gyanakvás.
És eddig nagyon sokszor nem volt alaptalan a gyanúm.
Persze olyan is volt, hogy tévedtem.
Miért zavar,ha itt bárki bárkit hülyít?Aki haggya,az megérdemli,aki meg csinálja,az meg az ő dolga.Addig csinálják,amíg van közönség,meg tudnak feszültséget gerjeszteni.Ha nem foglalkoznál velük,nem idegesítenéd magadat miatta,akkor sem történne semmi.
Ide bárki bármilyen néven regelhet és még törvényt sem szeg azzal,ha ferdít.Nem értem minek ebből ügyet csinálni.
Engem azok jobban zavarnak,akik trollkodnak,alázzák a másikat,itt nagy a pofájuk,meg kiteregetik a másik szennyesét.Azok a nagyon alattomos szemetek itt,őket kellene kitakarítani innen.
Én is elég sok pasit gyantázok..Itthon nem is olyan sokat..,de a munkahelyemen rengeteget!:)
Sok sportember is jött,mert a szőr állítólag hátráltatja a gyorsaságban!:)
De én most jó pár napig csak pár percre leszek holnaptól kezdve.
Úgyhogy nem fog sem osztani, sem szorozni, hogy én bizalmatlan vagyok -e vagy sem :-))
De ezt ne vedd magadra, minden új regisztrációval ilyen vagyok.
Elég jól.Kicsit délután dolgoztam/gyantáztam/..
Azt nagyon imádom csinálni.Meg legalább van kihez szólnom..
Köszi nagyon jól.Tekertem egyet,most fáradt vagyok,de szeretem ezt az állapotot.:D
A tiéd hogy telt?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk