Csak úgy beszélgessünk (beszélgetés)
Még jó, ha így lett volna, azt már internetfüggőségnek hívnák nálad (is):)
bár nem is a koncertre gondoltam, hanem pl a tegnapra. csak hogy ízig-vérig női válasz is legyen:) de nem kötözködök, úgyis te vagy az erősebb;)
Nekem is ott volt a lehetőség anno a másik munkakörömmel. Viszonylag magas beosztás, viszonylag jó fizetés fizetés, és mégis váltottam.
Bár akkor sem volt semmi problémám, most még annál is jobban érzem magam.
Több lett a szabadidőm pihentebb vagyok és stb...
Nem ezt nem azért mondtam, mert az illem megkívánja.
Én tényleg szeretek Veletek beszélgetni.
Bár az is az igazsághoz tartozik, hogy a koncert közben nem a Hoxa járt az eszembe.
Hehe, ez olyan volt, mint egy:
perszehogynekemisjóvoltdrágám:D
Köszönöm a véleményeket.
Én is afelé hajlok, akárhogy gondolkodok, azon kívül, hogy több pénzt keresnék, nem nagyon tudok más előnyt a másodikhoz. Talán annyit, hogy fejlődnék angolból. De a másik oldalon ott van, hogy félek, hogy a fiam megsínylené, olyan kis "anyjamajma" még. Ha a 2. mellett döntök, Anyum, vagy más családtag menne érte az oviba és töltené vele a köv. 2-2.5 órát, mert párom vagy esti suliban van, vagy dolgozni. Heti 1 nap lenne kb kivétel. Lehet túlaggódom, és már látom, hogy sokan (itthon) hülyének fognak gondolni, de nem akarom a másodikat:(
Jaj bocs ezt el is felejtettem mondani.
Persze, hogy hiányoztál :-))
Nah, örülök a jó híreknek:)
És semmi hiányoztál kedves vagy valami?!:D Már nem kellek a hárembe?:D
Én a helyedben az első verziót választanám.
Tavasszal én is hasonló helyzetben voltam és belevágtam. És nem bántam meg, hogy váltottam.
Nekem a hétvége volt ilyen.
Ma ahhoz képest, hogy szabadnapom volt, sok volt a pörgés, történés, jól kifáradtam:)
Szeretnék tőletek véleményt kérni, leírom nagy vonalakban a 2 variációt:
- átlagos, de jó fizetés napi 6 óra munkáért (ovizárásra hazaérés), ritka túlóra, nyugalom, baráti munkakörnyezet, vagy
- jobb fizetés (nemtom mennyivel), 8 óra meló (fél 7-re hazaérés), pörgés ezerrel egész nap, "rafinált"+kemény főnökség, angol tanulás mellett.
Utazási idő egyforma mindkettőnél.
Melyiket választanátok? Néznétek más oldalról is?
Köszönöm, már 85 %-os az állapotom. Néha még köhécselek egy kicsit, de jó irányba haladok :-))
Nagyon jól éreztem magam. Kár lett volna lemaradni erről a koncertről.
Köszi jó.Pihentem meg takaritottam:)
És neked?
Neked is:)
Milyen volt a napod?
:)
Hogy vagy?
Milyen volt a koncert?
Meggyógyultál?
Jó éjt nektek is!
Dokinak is jó éjt kívánok, remélem a nagy csápolástól leverte a víz. :DD
Igen, meghallgattuk:)
Persze most már ideje lefektetnem, így is nagyon nagyon lágyszívű voltam. De megérte, nagyon élvezte a zenét, én meg a látványt is:)
jó éjszakát, szépséges álmokat!
Azt hiszem sokszor fogom újranézni a felvételt, elképesztőek:)
Országosan az nagyon jó! Gratulálok:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak beszélgessünk!:-)
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk