Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Csak őszintén. Csak őszintén? fórum

Csak őszintén. Csak őszintén? (beszélgetős fórum)


2009. febr. 2. 14:28

Eddig csak őszinte voltam....,de így sem jó!

Innentől kezdve tojok az őszinteségre!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2008. aug. 5. 15:40

Szerintem rossz körülmények között veszítete el a szüzességét és ezért nem tud igazán ellazulni. Hasonló cipőben járok. Eleinte én is hazudtam. Én úgy oldottam meg hogy megmondtam a szerelmemnek egy nap, hogy bár nagyon izgatott eddig is de a csúcsig nem jutottam el. És hogy szeretném ha erre jobban odafigyelne. Bevallottam hogy önkielégítéshez folyamodtam, mikor nem volt otthon, mert már nem bírtam. Lehet nekem van a legdrágább szerelmem a világon sőt biztos, de ő nem engem hibáztatott hanem még jobban próbálkozik. Szinte kihívás neki hogy eljuttasson engem is a csúcsra. Ha egy nő mindig eljut az orgazmusig az megszűnik kihívás lenni és talán nem is annyira érdekes. Milyen játék az amiben az ember mindig nyer? Unalmas.


A titkokkal mindig az a baj hogy mindenki érzi tudat alatt hogy titok lappang. És minden ami tudat alatt van sokkal károsabb hatással bír mint ami tudatos. Mert a tudatos dolgokon tudunk változtatni, de a tudat alatti problémánk mindig megmagyarázhatatlan bizonytalanságérzéssel tölt el. Hiába nem mondja el két szülő egy gyermeknek hogy milyen problémájuk van a házasságban a gyermekek elkezdenek furcsán viselkedni mert megérzik a bajt. Leromlik a bizonyitványuk, hisztisekké válnak,stb.


Azzal hogy a férjének hazudott, egy olyan tudatalatti szakadékot teremtett kettéjük közé ahova nagyon könnyen beférhet egy harmadik. Nem azt mondom hogy van egy harmadik, de bármikor bejöhet a képbe, bármelyik részről.


Én finoman tisztavizet öntenék a pohárba.


Mi a férjemmel lelkileg is meztelenül állunk egymás előtt. Semmit nem szégyelek elmondani neki. Mindent megbeszélünk. Szex közben is. Közvetítem neki hogy mit érzek és ő is. Így lehet javítgatni a dolgokon, és napról napra jobban élvezem. Már vele is eljutok az orgazmusig, sőt teljesen abbahagytam az önkielégítést. Vannak napok amikor elsieti a szexet, de akkor tudtára adom hogy nekem jó volt addig amíg tartott, de azért tarthatott volna még. Sőt ha az előjáték hiánya miatt fáj azt is mondom neki. Akkor kénytelen visszatérni az előjátékra. Őt is kifaggatom, mert nem tartozik a legközlékenyebb emberek közé. Fontos az őszinteség.


Az élet is azért érdekes mert nem tökéletes. Egy kapcsolat is unalmas ha mindig tökéletes. Ha az ember elérné a legmagasabb céljait akkor megszünne az élet értelme. Amiért nem kell harcolni az nem válik semmitől sem értékessé.

8. nelli lia (válaszként erre: 5. - Őszintén)
2008. aug. 5. 08:13
hasonló a helyzet . ámbár nem is ijedelem ami elfog , hanem mérlegelem , hogy megéri -e már , hogy annyira a lelkébe -önbizalmába -önértékelésébe tapossak - főleg , ha eddig még nem szóltam -amúgy pedig igazán mindent megtesz -valószinű velem van inkább a gond
7. badonyimariaeva (válaszként erre: 5. - Őszintén)
2008. aug. 4. 13:52

Én nagyon sajnállak,mert én is hasonló cipőben jártam.

Nálunk is ez volt a probléma,de nem is javult a helyzet,hiába beszéltük át ezerszer.

Végül már italba fojtotta magát,és azóta sincs senkije.

Már öt éve,hogy elváltunk.

2008. aug. 4. 13:40
Én a kezébe nyomnék egy jó kis masszázsolajat és megmasziroztatnám magam,ebböl csak jó sülhet ki :)
5. őszintén (válaszként erre: 2. - Sóvágó)
2008. aug. 4. 13:40
Nem boldogultam sehogy. AMikor szóba akarom hozni a dolgot, mindig megijedek és inkább hallgatok. Hülyeség, mi?
4. őszintén (válaszként erre: 3. - Nelli lia)
2008. aug. 4. 13:39
20 éve? Sajnálom. Megértelek.
2008. aug. 2. 10:52
én 20 éve vagyok hasonló helyzetben de még nem oldottam meg :igaz az én igényeim is azonosak az övéivel -gyakoriság ügyben
2008. aug. 2. 08:01
Szia! Szerintem már ez is nagy előrelépés, hogy magadnak, ill. itt a fórumon nekünk is bevallod, hogy mit szeretnél!!! A választ pedig te is tudod, ezt csak ott,és akkor kell megbeszélnetek az ágyban! Próbáld te kezdeményezni, hogy ő mit és hogyan tegyen, és ne hagyd magad elodázni, legyél nagyon kedves, de határozott! Nem kell mindent egyszerre akarnod, nehogy elijeszd, csak szépen lépésenként! Ne hagyd, hogy egyből a szexre térjen, mond meg neki, hogy most előbb kényesztetésre vágysz, próbáld meg a gátlásaidat félretenni, hisz ismer téged és szeret! Légyszi írj, hogy boldogultál e, sok sikert hozzá!!!
2008. aug. 1. 23:56

Sziasztok! 33 éves nő vagyok és mostanában egyre inkább úgy érzem, hogy egy nagy hazugság az egész életem. Jó, ezt én csináltam, de tiszta vizet akarok önteni a pohárba és befejezni ezt a hazug életet. 3 éve vagyok férjnél. A férjem 8 évvel idősebb és imádom és ő is imád. Együtt dolgoztunk, ott ismerkedtünk meg. Akkoriban mindketten éjszakai műszakban dolgoztunk, azóta már csak én.

Nekem ő volt a második az életemben. 23 évesen vesztettem el a szüzességem. Akkor is csak azért, mert már szégyeltem, hogy én még szűz vagyok. Az nem volt szerelem, csak néha együtt voltunk. Nagyon néha, hiszen nős volt. Előfordult, hogy 2-3 hónapig nem is történt semmi, mégcsak nem is találkoztunk. Aztán jött Alex, a férjem. (Igazából Sándor, de Alexnak hivja mindenki.) Tetsztett az első perctől. Nem nyomult. Szépen elkezdtünk randizni. Bemutattam otthon, ő is bemutatta apukáját. Majd egyszercsak közölte, hogy van egy kisfia is. De az anyukájával él, nem voltak összeházasodva, de gyakran látja őket és gondoskodik róla. Anyagilag is és mindenhogyan. Megismerkedtünk és külcsönösen megszerettük egymást. A mai napig is gyakran van nálunk a kisfiú. Most már szeptemberben iskolába fog menni, igy majd nyilván csak a szünidőben jön majd hozzánk. Szóval minden jónak tűnt. 2006-ban összeházasodtunk. Soha nem veszekszünk. Néha vitatkozunk, de gyorsan kibékülünk. Alex gyakran mondja, hogy mennyire szeret és én is őt. De igen ám, ez a nagy szerelem csak az ágy széléig tart. Baj van a szex-szel. Vagyis inkább a hiányával. Talán ezalatt a 3 év alatt, amióta ismerjük egymást, 20-szor sem voltunk együtt és akkor sem volt egy nagy durranás.

Nekem még soha nem volt jó egy férfival sem. De mindig azt mondtam, hogy jó volt. Ha önkielégitek van orgazmusom, de ha a férjemmel szexelek, nincs. Nem beszéltem róla, met szégyeltem. Meg gondoltam, hogy azt az évi pár alkalmat úgyis kibirom. Tudom, hogy nincs senkije. Nem tudom honnan, de bizom benne és 100% biztos vagyok benne, hogy neki ilyen kevés az igénye. Ja. Volt egy 3 hónap, amikor külön voltunk, mert neki külföldre kellett menni. Akkor minden nap felhivott és telefonszexeltünk és pikáns képeket küldözgettünk egymásnak.

De én változtatni akarok. Nekem most már nem elég a havi - két havi szex. Többet akarok és igazi orgazmust. Alex egyébként egy menetre képes. Nem igazán van előjáték, kb. 5 percig. Aztén megint 5 perc maga az aktus, majd kimegy a fürdőszobába megmosakodni és már alszik is. Nekem meg ez kevés. Mégis azt hazudtam neki, hogy nekem jó volt és élveztem. Talán nem akartam megbántani, hogy valamit nem jól csinál?

Valami történt velem, amiért nem érzem most már igy jól magam. Hosszú előjátékot akarok. Akarom, hogy ne csak én kényeztessem szájjal, hanem ő is engem. Igazi orgazmust is akarok és nem csak egy gyors menetet.

Hogyan mondjam meg neki, hogy ne bántsam meg, hogy eddig igy volt, de most már változtassunk. Hogyan mondjam meg, hogy eddig igazából nem is volt orgazmusom. Hogyan mondjam meg, hogy azt akarom, hogy ő is csinálja szájjal. És ne 10 percig tatson az egész.

Tudom, hogy elrontottam, mert az első perc után kellett volna mondani és most nem lenne ilyen gondom. De még nem hiszem, hogy késő. Lehet egy kicsit megsértődne, de utánna kibékülnénk, hiszen szeretjük egymást. Én őt akarom és ő engem. Nem akarok neki többet hazudni.

És most már az élet más területein sem vagyok őszinte. Ilyenek, pl. felhiv a munkahelyéről, amikor otthon vagyok, h voltam-e a postán és befizettem-e a csekket. Én meg azt mondom, hogy igen. Pedig nem, csak később akartam menni, csak nem akarom, hogy azt higgye, lusta vagyok. Miért hazudok, mikor nem is akarok? Hogyan kezdjem el az őszinte életemet és hogyan kezdjem el rendbe tenni a szexuális életemet?

Bocs, ha hosszú voltam, de muszáj voltam mindent elmondani. Kérlek, adjatok tanácsot! Köszi


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook