Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Csak legyőz ez a dolog, már nem tudok vele mit kezdeni, de... fórum

Csak legyőz ez a dolog, már nem tudok vele mit kezdeni, de... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Regin_a)
júl. 7. 05:08
Jelen helyzetben az is megfelelő!
14. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 16:52
Milyen életmódbeli változtatásokat próbáltál már ki?
júl. 6. 16:20

Mentális betegségnél ne várd el a pontos diagnózist

A magánorvos jó, de az is nyilván állami szakrendelőben dolgozik naphosszat. Többet ő se tud, max több empátia, odafigyelés van feléd

12. ~ Luna ~ (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 16:18

Dehogynem, te írtad, hogy most kell egy másik gyógyszer. Sertan tabletta.

Borítékolható volt, hogy pár napon belül elmúlik a Tegretol placebohatása.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - ~ Luna ~)
júl. 6. 16:11
Nem mondtam hogy újabb gyógyszer, de ha az eddigiek nem váltak be akkor muszáj lépnem. Pontosan azt várom, hogy kevesebb legyen, és ne keljen újat szedni. Ez nem hobbi, sajnos egy régóta meglévő szenvedés, sajnos.
júl. 6. 15:52

Újabb orvos, újabb gyógyszer?

Te jó ég…

Ez is egy hobbi 💁🏻‍♀️

júl. 6. 15:22
Hidd el én mindent megteszek, már mindent kipróbáltam, de nem javul az állapotom. Holnap megyek egy magánorvoshoz, bízok benne hogy segíteni fog. Igen, sok múlik az emberen, én már megjártam a hadak útját régen!
júl. 6. 15:02
Egyszer egy terapeuta mondta: "Ki az Úr a házban?"
júl. 6. 15:01

"Csak legyőz ez a dolog, már nem tudok vele mit kezdeni"

Ha így döntesz, le is fog mert átadod a betegségnek a hatalmat.

6. fatalista (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 15:00

Az orvos mit tud? Tüneteket diagnosztizálni meg kezelgetni, ha jó orvos és a beteg együttműködik.

De egy adott ponton az orvos is tehetetlen, a betegtől függ hogy életmódváltásba kezd -e.

Ha nem hiszed, járd végig a hadak útját!

5. fatalista (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 14:57
Néha jobb egy életmódváltás kajában, mozgásban, vagy ami éppen nem úgy megy, mint ahogy kéne!
4. fokhagyma (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 13:27
Természetesen ha nem akarod, nem kell elmondani, hogy milyen jellegű a betegséged, bár anonímként úgysem ismer seni, de esetleg, ha bővebben írnál róla, lehet, hogy valamilyen tanácsot kaphatnál itt. Lehet, hogy másnak is van hasonló, és leírná, hogy rajta hogyan segítettek.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Tündike40)
júl. 5. 09:55
Kedves vagy, mentális betegség már három orvosnál is voltam, de nem tudják eltalálni pontosan mi bajom van. Nem írnak rá megfelelő gyógyszert, így hétfőn elmegyek egy magán orvoshoz, hátha ő tud rá valamilyen gyógymódot.
júl. 5. 09:13
Mi a baj,tudunk segíteni? Milyen betegség ha szabad kérdezni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook