Csak beszélgessünk!:-) (beszélgetés)
csessze meg az ilyen:(
én is mindig azt nézem hány pozitív/negatív eladása van valakinek.
Kérd meg hogy a feladást bizonyító papírt küldje el a mailodra.
Sok mindent vettél tőle?
Annyira nem értem az ilyen embereket...miért kell átvágni a másikat?:(
Ne már:(
Biztos átvert?Nem lehet csak a posta késik?
Én a New Balancot Angliából rendeltem,remélem megkapom.Nálunk 40-50 ezer Ft,típustól függ,kinnt meg 12ezer Ft.Nem mindegy.Kolleganőm régóta rendel ettől a cégtől és eddig mindig megkapta.
6500 Ft akciósan. Meg már vettünk egy két apróságot, ami közül az egyik valószínű nem lesz meg. /átvert szerintem a nő a teszveszen, pedig csak pozitív értékelése van./ Költse gyógyszerre, ha átvágott!
Mindenkitől kérdezem, hogy kinek mit vesztek???
Én mindig eljátszom:én nem kérek semmit...című műsört.
És én vagyok az aki titokban feltúr mindent hogy mit kapok:)
Balázsnak veszek egy New Balance cipőt,meg egy monitort.Mondjuk azt amúgy is kéne.
Ákos már megint vonatot akar,pedig ven neki sok.Mindenféle.Mániás ez a gyerek:D
Gondolom jó sok:(
Néztem ami normálisabb játék,annak nagyon húzós ára van.Ákosnak Januárban van a szülinapja ,arra is ilyenkor szoktuk megvenni az ajándékot.
Bár nálunk a Január kész anyagi csőd.Sok szülinap,névnap van.
Dec 31:) kedvenc unokatesóm szülinapja
Jan 7 Apósom névnapja
Aztán Jan 9,12,13,23 Szülinapok.
Bár ebből már csak kettőt tartunk meg,Ákosét meg az enyémet.
Már én is néztem mindenféle díszt! De lehet, hogy most nem lesz annyira feldíszítve a ház mint terveztem!
De végre boldog ünnep lesz! :D Nem a díszek a lényeg! Zita természetesen nagyon szép ajándékot kap, már írt a Jézuskának levelet. Cumizós póni lovat kért, az ára.....
Jó reggelt mindenkinek!
Szegény Zitus,remélem jobban van.
A Colával én is így vagyok!
Örülj a lakásnak,jó hogy megtudtátok venni:)
Én világító ablakdíszeket nézegettem,nem mondom van áruk..
Szia!
A csokik rendesen megcsappantak! Fél öt után értek haza.
Éjjel meg belázasodtunk! Elmondta Zita, hogy hideg üdítőt ivott. Colát, amit tudja az apja, hogy ellenzek és én tényleg csak akkor adok neki, ha máshol vagyunk és a többi gyerek is azt issza.
A Karácsony miatt most nekem is fől a fejem! Mivel nincs semmi dísz, semmi dekoráció így még arra is kell költeni! :( De így lakásvásárlás után...
Sziasztok!
Szép jó reggelt!
Ez csalás szerintem:(
Nem mindegy egy családban hány kártya van,amíg az rendesen van fizetve?No comment.
Tényleg jól bírod...
Ne is mondd...olyan árak vannak..:(
Igen lassan itt az ünnep. Már mi is elkezdtünk vásárolgatni, a gyerekeknek. Csak a pénz kérdés mindig ott van. Sajnos!
Igen már jobban vagyok köszönöm. Már 16 éve van epekövem csak nem szedettem ki, nagyon ritkán kezdtek el mozogni. Már jó pár éve nam volt vele gond. De ameddig nem muszáj nem fekszem kés alá. Még annó a lányommal való terhesség hozta ki, azt mondják nem olyan mint a sima epekő ami az időseknek szokott lenni ezt a terhesség hozza magával. Hát nekem kijött. Anyukámnak is volt amikor velem terhes lett de őt 3 év múlva meg kellett műteni, én jól bírom.
Ez jó kis "diétás" kaja:DD
Remélem jobban vagy.
Megvagyunk.
Nemsokára Karácsony lesz:)
Köszi megvagyunk. Tegnap hugoméknál voltunk vacsizni, jó kis melegszendvics kolozsvári szalonnával és tijással. Este meg nem aludtam semmit hajnali 2-ig görcsöltem az epémmel. A gyógyszer is csak a második adag hatott. A férjem meg billiárdozni volt a haverjaival, este 11 után jött haza kicsit kottásan. Szerencsére ez a 2. eset volt amióta ismerem.
Ti jól vagytok?
Köszi Lányok:)
Niki hogy vagytok?
Rita,mindjárt otthon lesz Zitus:)Van még csoki?:)
Ezek alapján én egy másodpercig sem feltételezek rólad semmit!!!! Egy nagyon jó ember vagy!!!!
Nagyon jól tetted, amit tettél!!!! Csak legyen is erőd megtenni!!! Ha kell!
Jajj,nem is meséltem.
Összefutottam vele az Öreganyámnál.De még köszönni sem köszöntem neki,úgy csináltam mintha ott sem lenne!Láttam rajta hogy szarul esik neki.Mindenki azt kapja amit érdemel...
Úgyhogy most nem szemétkedik.Már jobban vagyok,ki tudom osztani ha kell.Meg már nem vagyok egyedül:)
Jobb ha nyugton marad.
Katolikus egyetemre jár,ha még egyszer ártani próbál a Fiamnak vagy nekem,elmondom az abortuszait az egyetemen.
Mielött azt hinnéd gonosz lettem,vagy bekattantam..csak vele vagyok ilyen mert ezt érdemli.
:D
Az nekem is nagyon bejön!
Hugod? Nem szemétkedik mostanában?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Csak úgy beszélgessünk
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!
- Veszélyeztetett terhes vagy? Vagy csak van róla véleményed? Beszélgessünk.
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk