Csak az én fórumom! Belépni tilos! (beszélgetés)
Bizony, sem a DaráSZ, sem a DaráZS nem gyűjt fémet! De még mézet sem!!
Bocsi, én most kikapcs, leszaladok (már amennyire én szaladok!) a piacra, majd utána jövök vissza!
Szia fokhagyma!
Te is korán-kelő vagy?
Vagy csak így alakult a mai napra?
Tudod ugye, hogy mi kulonbseg van a Darasz es a Meh kozott?
{hat a Darasz nem gyujt femet!)
:)))
Neked aztán van humorod!
:)))
Alumínium.... hát igen, ezt a fémet még az "átkosban"! gyűjtötték! Látod, hogy csak-csak betört már ide is a kapitalizmus!! Már csak a sárgaréz a jó!!! :)))
Mar meg hogy rezbol!???
-a szegenyebb emberreteghez tartozom, azt is csak horganyzott vaslemezbol tudtam megengedni magamnak... :)))
Valamikor engem is zavart, ha valaki bántót, sértőt, stb. írt, mondott.
Ma már úgy gondolom, az illető irígykedik rám valami miatt, úgy gondolja, hogy nekem valahol, valamiben több van, mint neki, és azt irígyeli tőlem.
Errol hallottam egy viccet...
Az autoban a vezetni tanulo szigoruan odaadassal erosen nezi az utat maga elott, de a tanitoja egyszer csak megszolal: Nem latta azta stopp tablat, ahol nem allt meg!!!
-miert aluminium? Vissza tolassak???
Szevasztok!
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!
Dodi!
Azért azt nem gondoltam volna, hogy még az aranyered is rézből van!
Tudod, a réz ma milyen értékes?? Úton-útfélen azt lopkodják, mindenféle fekete-kereskedők!
Vigyázz rá nagyon, mert ez nálunk ma olyan, hogy viszik mint a cukrot! :)))
Hol van, merre???? :DDDD
(hűséget fogadtunk, vakságot nem!! :D)
"Biztos, hogy nem ver agyon senki."
Pedig, szavakkal mar tobben tobbszor a legjobbukat nyujtottak...
Koszonom biztato sorodat, de azt hiszem, csak a johiszemu nevedben mondhatod azt, hiszem masoknak mas a velemenyuk. Voltam en mar, buta, bekepzeld, felvagos, dicsekvos, nem tudok helyesen irni, az ilyen mit keres itt, tanuljak meg irni magyarul mielott idejovok, kekeckedo sznob is...
Szep fiu az nem lehetek, mert a termeszet nem ugy akarta! :))
- de ugylatszik, hogy nem elegge igyekszem arra, hogy az elfogadhatok koze is beferhessek.
-Ember kuzdj es bizva bizzal- elv szerint szeretnek gondolkodni...
(Abba hagyom a kelepelesemet, meg mielott agyon vernetek!)
:)
Akkor is lemondanal rola, ha lila hagymakarikakkal volna felkinalva?
De egy csesze lehutott tejeskavet, vagy inkabb citromos, vagy rumos teat es croissantot talan elfogadnal?
[ha mar a belbolyhaink felingerlesere adtam a fejemet...)
:D :D
Nem is lehetne csodalkozni rajta, ha egy Herceget latnal meg feher lovon!!!
(csak a ferjed is meg ne lassa! :))) )
Akkor nagyon szerencsesek vagytok!
ha meg egy bolhat sem lehet talani a kozeletekben! :D :D :D
Felenk azert akad "Pusztujka" [le'gy] :)))
(csak vicceltem, ne vedd komolyan!)
Tojasos nokedli is finom, valtozatossagot biztosit az etrendben!
A multkoraban meg ugyjartam, hogy a boltban nagyon szep csirkecombok voltak a talcan, es megtetszettek... (De mindjart arra gondoltam, hogy az uzlet hatso ajtajan meg az a sok csirke a kis kerekes toloszekekben megy ki, combjai nelkul! :)) )
Hat csirkepaprikast rittyentettem belole, az az a folyamataban voltam, amikor a fiam hazajott es kifakadt; "FUUUUJJJJ micsoda budos doglott hal szag van itt!!!"
Hat azok a szegeny elkarhoztatottan nevelt csirkeket allando villanyfenyben tartjak bezart helyisegben, es szaritott daralt hallal es mas vegyszerekkel etetik! Persze kinezetre es nagysagra mar feleves koruk elott elerik a maximumot de az ize az meg sehol sincsen! Mi utan a fiam felhivta a figyelmemet ra, hat abbahagytam az egeszet, nem fejeztem be a fozeset, kiraktam az udvarsarkaba, es harmadnapra megettek a kinti allatok.
Do jol kimostam az edenyet meg ecettel is, hogy meg a szaga se maradjon...
Abban a boltban sem vettem tobb csirket!
Sajnos manapsag nem irjak a termekre, hogy hogyan csinaltak, es mibol van, es amire rairjak, akkor csak egy negy-hat jegyu szamok tomkelege van rajta, ami kodolva van nekik hogy mi van benne, mert azokat a kodokat nekunk meg nem mutatjak!!! Jo hogy nallatok meg az allam nincsen megvasarolva az elelmiszeripar alltal...
Nincs valamelyik szomszédnak??
Mondd meg neki, adja kölcsön, ígéred, hogy jóllakottan kapja vissza! :-)))
:-) Ha lesz, elküldöm!
:-D A kecske is jól lakik meg a fű is rövid lesz!
További szép estét kívánok mindenkinek!
Én most kiszállok, majd holnap jövök!
Kár, hogy messze lakunk egymástól, jó kis vacsi gyűlt össze :)
A vörösbort is szeretem :D
Őszintén, nem hittem hogy összejön itt ez a vacsi, úgyhogy sütöttem magamnak hagymás rántottát!
Sajnálom, mert jó kis bulit csaptatok közben, ahogy látom!
Kárpótlásul hoztam egy db. Egri Lánykát + egy db. Egri Bikavért. És pár tea-filtert is!
Jó étvágyat mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Van még valaki, aki tegnap vagy ma nem vagy csak nagyon nehezen tudott belépni a Hoxára?
- Miért nem tudok belépni a saját menümbe, csak hosszas próbálkozás után.Amikor bejelentkezem, kiirja, hogy valószinüleg elgépeltem a jelszava
- Egész nap nem tudtam belépni simán csak jelszómódosítással a Hoxa üzenetére kattintva szerintetek mi lehet elnyomtam valamit?
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?