Csak az én fórumom! Belépni tilos! (beszélgetés)
Néztem-néztem, de azt a kocka alakú kék színű valamit nem igazán tudom kinézni a vaksi szememmel, hogy mi is lenne! Pedig 4 szemmel nézem!
Meg tudjátok mondani nekem, ti minek nézitek???
Valóban!
De még kell 44 hozzászólás ahhoz, hogy valóban részünkről meg legyen az 1000.
Ugyanis a fórum-indító egy hét alatt 44 hozzászólást gyűjtött be, amikor én "beköltöztem", ez év április 1-jén, akkor kezdtem a 45-ös sorszámot!
De köszi, hogy szóltál, majd figyeljük, mikor érjük el az 1045-öt!!!
:-)) Hópihe!!! Elérte a fórum az 1000. hozzászóást!!!
GRATULÁLOK !!! :-)))
:-)) El vagyuk foglalva az új jelekkel!
Én rakott kelt csinálok.
Szevasztok!
Vissza-értem, most már az ebédem is megfőtt, ismét 2 napra. Resztelt máj + borsós rizs. Ürül már a fagyóm, a jövő héten akár olvaszthatom is.
És utána jöhet bele a friss borsó (ha addigra olcsóbb lesz!), karalábé már egészen szépeket adnak 100 Ft körül. Abból is szoktam néhány főzésre valót.
No meg majd vadászok bele akciós húsfélét is, ne kongjon az ürességtől sokáig! :)))
Nálatok mi újság?
Jó reggelt kívánok én is!
Köszönöm, hangyányival jobban. A gyógyszer és a meleg sokat javított rajtam.
Szép napot kívánok mindenkinek!
:-) Jó reggelt Nektek!
Betegeknek jobbulást!
Kati, mi újság? Jobban vagy már?
Szia-szia!
Mi újság nálatok, felétek??
Szevasztok!
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Hogy vagytok, ki hogyan aludt, egészség, hangulat, rendben van ugye???
Öltözz fel, nálunk elég kellemetlen a szél, északi irányból jön.
Hidd el, vagy bízz abban, hogy a kutyusnak sem fog sokáig tetszeni odakint ez a hőmérséklet! Ő is majd csak kerül egyet, gyorsan megjelölgeti, ahol kell, és már jöhettek is vissza!
Köszönöm lányok!
Jól betakarózva aludtam kicsit, jobb, már "csak" a derekam fáj, a hasam alig. Igaz bevettem 1 szemet a gyógyszerből, amit a háziorvos írt, lehet, az is segített.
Nálunk is hideg van, rosszul is esik :)
A nap süt, de hideg a szél.
Pedig a kutyaséta az enyém lesz, ki kel majd mennem velük.
Szia Kata!
Egész biztosan csak felfáztál. Észre sem venni az ilyen hirtelen jött jó időben, amikor órákat tudunk ücsörögni kint a napon, nagyon vigyázni kell, gyorsan megy az ilyesmi. Majd kapsz gyógyikát és jobban leszel. Bízzunk benne, hogy nincs nagyobb baj!
Gázlángon forrósíts fel egy födőt, törölközőbe tekerd bele, és fogd a hasadhoz-derekadhoz. Kellemesen átmelegít, kicsit jobb lesz, valamennyit segít!
Mielőbbi gyógyulást. Majd írd meg, mit mond a doki!
Igen, kellőképpen! ... :-)
De azzért takarítok is, a nagy hajtásban erre nincs sok energiám!
Nálunk is süt, jobban mondva inkább csak világít a nap, melege nem igazán van.
Ha már kellőképpen széthordtad a kis pénzecskédet, nem csodálom, hogy elment a kedved... Én is tapasztaltam már, hogy kifelé mindig gyorsabban megy, mint befelé.
:-) Ja igen, látom! Nem lopta Ő le, mert itt is süt!
Én, kérlek szépen, voltam a postán,a bankba, de csak vittem,nem hoztam semmit!
És voltam bevásárolni is!
... El is ment a kedvem a takarításba fogástól... :-)))
... olyan egészséges lustaság van rajtam.... :-)))
Igen, te is!
Meg Zsu is azt mondja itt, hogy "lopta a napot!" Azért kérdem, hogy akkor most neki mennyi db. napja van? :)
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Miért nem tudok belépni a Facebook fiókomba?
- Van még valaki, aki tegnap vagy ma nem vagy csak nagyon nehezen tudott belépni a Hoxára?
- Miért nem tudok belépni a saját menümbe, csak hosszas próbálkozás után.Amikor bejelentkezem, kiirja, hogy valószinüleg elgépeltem a jelszava
- Egész nap nem tudtam belépni simán csak jelszómódosítással a Hoxa üzenetére kattintva szerintetek mi lehet elnyomtam valamit?
- Hogy lehet az, hogy 2 gépünk közül csak az egyiken tudok a nevemmel, jelszavammal belépni egy oldalra?