Csajozás (beszélgetés)
Én 300. körül, de csak akkor játszom, ha éppen itt vagyok:))
Ma már nem lesz több DominÓra.--- erre gondoltok? :D
mondjuk attól még nem tudom, mi ez, és mire jó?
Játék.Bal oldalt van a képernyőn.
milyen dominó?????????? :D
Nagyon megváltoznak.:DDD
Bennünket Milánnal elküldött a házi orvos hormonvizsgálatra.Akkor 2 éves volt.Hiába mondtam neki,hogy ne engem nézzen én kicsi vagyok.Ismeri a családomat,mindenki magas.A férjemnek is 2 méteres unokatesói vannak.Mégis el kellett mennünk.Persze minden rendbe volt.
nekem a nagy decemberben lesz 13, nem tom, hogy hány kiló, de olyan 41-es lába van, és sztem pont olyan magas, mint én. igaz, nem láttam már másfél hónapja, mert mamázik, szal lehet, hogy már nőtt. :D
1 évesen kiara: 8200gr
Maci 10 kg
Ricsi 11 kg
Annyira megváltoznak, hogy az ijesztő:)
A kisebbikem 10 évesen szintén 35 kg, mit a nővére, csak egy fejjel alacsonyabb:)
Na jó,még megvárom az éjfélt,hátha lesz dominó.:)))
A nagyobbik fiam 3 évesen 23 kiló volt,a magassága is meg volt hozzá.Most majdnem olyan magas mint én (158 vagyok) 47 kiló és 41-es lába van.
A kisebbik fiam volt 15 kiló 3 évesen.Ő 8 évesen 27 kiló.:)))
Mirtill 10,32 kiló és 81 cm 10 hónaposan.:DDD
A nagyobbikom 1 évesen volt 12 kiló. Mint egy Michelin-baba:))
Most 12 évesen 35, elfújja a szél:)
na neeee :D 3 évesen tök jó a 1 kiló. az én lányom is annyi, és egy deka háj nincs rajta. erős, mint a ló.
Lassan én is megyek.Szép álmokat.Puszi
hát mákom van, mert nekem sem betegesek egyáltalán. max nátha.
A mi régi dokinkat senki nem tudja túlszárnyalni.
Bevittem a 3 éves 15 kilós gyereket.Az első az volt,hogy koplaltassam.De ha éhes a krumpli leves mehet.Majd vizsgálat nélkül,néha megnézte a torkát ha jó kedvében volt-írt gyógyszert.
Az új orvosunk jó, bár szerencsére nem nagyon kell látogatnunk:)
Én elköszönök tőletek mára. Hiába aludtam délután mégis fáradtnak érzem magam. Sziasztok. Jó éjszakát.
Az ember élete múlhat egy tévedésen...
de jó, hogy nekem a barátnőm gyerekorvos, nem is rossz! Igaz, mostanában már csak távgyógyit. Felhivom, elmondom a tüneteket, elmondom, hogy mi van itthon, ő meg elmondja, hogy mit adjak a gyerekeknek. Mondjuk nyilván, soha semmi komoly szerencsére. Itt pesten a körzeti dokink szörnyű, csak igazolásért megyünk, ha kell nagyritkán.
Igen, a régi nyugdíjba ment, gondolom, már nem nagyon foglalkozott ilyenekkel:)