Csajozás (beszélgetés)
Szia!
Imádom a cápákat!!Na de csak messziről....:O))
Még nem búvárkodtam "velük" illetve a közelükben sem..élőben már láttam..de egy vízben lenni velük..az fantasztikus élmény lehet....hmm Én most megyek nyaralni!!Hát lehet megpróbálkozom ezzel is!o))Jó ötletet adtál!!Köszi!
Egy szó mint száz GYÖNYÖRŰ ország és csak a töredékét láttuk.Hamar eltelt ez a 10 nap!
És veletek mi-zu lányok?
ISTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyi a látnivaló,hogy 10 nap nem volt elég,hogy megmutassuk a várost a skacoknak.
Legközelebb minimum 3 hétre megyünk.
De az csak jövő nyáron lesz,mert Barna már kezdi a sulit.Cukorsüveg-hegyről a kilátás valami fenomenális,Corcovado-hegy is csodálatos és a Krisztus-szobor is gyönyörű!
Az ezüstpart és az aranypart is lenyűgöző.
A búvárkodás FANTASZTIKUS volt!
A skacok úgy merültek,mint a vérbeli profik.
Volt néhány meleg helyzet amikor Leblon tengerparton merültünk a parttól 3-4 kilométerre,és a fiúkat be kellett tennünk a ketrecbe,mert megjelent 2 cápa.De a s kisérők urai voltak a helyzetnek!
Szia!
Jól vannak, ők is sokat nőttek:)
Milyen volt a nyaralás?
Itt vagyok drágám!
Lányaim jól vannak?
Kéz csók hölgyek!
Bocsi,hogy nem jöttem vissza este,de a feje tetején áll minden nálunk!
Észrevettétek azt,hogyha elmegy az ember pihenni,utána a pihenési idejének a dupláját kell bepótolni a munkahelyén!?
Ráadásul ma Barnának mentünk vásárolni a suliba a dolgokat,hát ez kikészített!
35-ös cipőt kellett vennem neki,146 cm.Hihetetlen,hogy mekkorát nőtt a nyáron.Benedekről meg nem is beszélve.108 cm 27-es láb.
Az óvónő megkérdezte,hogy sodrófával nyújtottam a gyerekeket a nyáron,hogy ennyit nőttek.
Úgyhogy mindenkinek bevásároltam.
Kész anyagi csőd!
Sziasztok!
Látom, tegnap véget ért Alex nyaralása, de be sem néz:(
Oda a buli:DDD
Helló mindenki újra munkába álltam szabi után így nem nagyon van időm de néha azért bekukk!
Puszi mindenkinek!
Szia Drágám!
Végre hazaértél?
Emlékszel még rám?:DDD
Olvasom itt vissza a dolgokat,Ki ez a Zizike?
Ő lenne Tifike?
Jól értelmezem?
Igen?????!!!!!!!!!
És ő magára Tatán?????
Szia!
Meg vagyunk...Vigyáztunk ám a menyasszonyodra.:DDD
Kezeiteket csókolom drága hölgyeim!Már hiányoztatok!
Megjöttünk!Élünk virulunk,még a cápáknak sem kellettünk!
Itthon mi a helyzet?
Mi mindig anyuéknál vagyunk. Ez jó, mert szó szerint semmit nem kell karira csinálnom :D Kényelmes. Ott van az egész család. Ami nem nagy mondjuk. :)
menjünk. jó éjt mindenkinek!
A sütiket nem csak a vendégek miatt sütöttem.:)))
Ági meg szokott hozni egy csomót.A vendégeink max csak megkóstolták,mert otthon mindenki teleette magát.
Ja és mindenki ebéd után jött..)))
Anyu 24.-én,őt hívtam vacsorára,hogy ne legyen egyedül.
Gondolhatod.:)))
De a férjem is büdi,mert a főzésben segíteni szokott.A fiúk meg a mézeskalácsban.:)))
Tavaly anyu volt Szent este,ő is szereti a sütit.Másnap jöttek a sógornőmék 5-en.Aztán az unokatesómék,a nagynénémhez mi mentünk.
Mirtill akkor még csak 2 hónapos volt,így mi oltunk a vendéglátok.A nagynénémhez mi mentünk,mert már idősek.