Csacsifüle recept

Elkészítési idő 780 perc

A Csacsifüle hozzávalói:
25DKG ZSIR,2DKG ÉLESZTÖ,50DKG LISZT,MÁSFÉL DECI TEJFÖL,2 KANÁL PORCUKOR,+ KB 15DKG,CSIPET SÓ,2 CSOMAG VANILIÁSCUKOR,LEKVÁR,VAGY DIÓ,GESZTENYE KRÉM


A Csacsifüle elkészítési módja:
25DKG ZSIRT HABOSRA KEVERÜNK,BELEMORZSOLUNK 2 DKG ÉLESZTÖT,ÉS 50DKG LISZTTEL,MÁSFÉL DECI TEJFÖLLEL,2 KANÁL PORCUKORRAL,CSIPET SÓVAL GYÚRJUK ÖSSZE.MÁSNAP REGGEL ÚJJNYI VASTAGRA NYUJTJUK,POHÁRRAL KISZAGGATJUK,ÉS MINDEGYIK LAPRA EGY-EGY KANÁL LEKVÁRT ,VAGY KRÉMET TESZÜNK A LAPOKAT FÉLBE HAJTJUK ,ÉS KÖZEPES TÜZNÉL VILÁGOSSÁRGÁRA MEGSÜTJÖK.MÉG FORRON VANILIÁS PORCUKORBAN MEGHEMPERGETJÜK.

EZ A SÜTEMÉNY NEM KIVÁN TOJÁST,NEM DRÁGA,ÉS JÓL ELTARTHATÓ. LEGJOBB ESTE ÖSSZEDOLGOZNI,ÉS REGGEL ELKÉSZITENI.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A csacsifüle elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook