Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Cryo Lipolysis avagy zsírfagyasztás fórum

Cryo Lipolysis avagy zsírfagyasztás (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
314. Rubellit (válaszként erre: 313. - Juditka23)
2019. máj. 8. 14:31

Kedves Juditka23!


Semmilyen elektrokozmetikai zsírbontó kezelést sem szabad végezni egy szoptató nőnek.

A zsf. egy sokkterápia, ami programozott sejthalált okoz a legnagyobbra duzzadt fehér zsírsejteknél. (Ezek tárolják a kezeléskor a legtöbb zsírt.) Ilyenkor az elhalt zsírsejteket az immunrendszer falósejtjei már nem ismerik fel és ezért bekebelezik. A kialakult steril gyulladás eredménye a zsírvastagság csökkenése.

2019. máj. 2. 14:17
Miert nem szabad szoptatas alatt vegezni ezt a kezelest? Olvastam egy szalon oldalanal.
312. Rubellit (válaszként erre: 311. - Ilde64)
2018. okt. 24. 01:21

Kedves Ilde64!


Milyen céllal mentél el a kezelésre? Minimális lefogyhatatlan zsírpárnából szerettél volna 1-2 centi test kerületet csökkenteni, vagy kilóban is szerettél volna fogyni? Milyen hónapban voltál a kezelésen? (Azért kérdezem, hogy milyen hőmérséklet volt a kezelést követő hónapokban?)Ennek az emelt vízfogyasztásban van jelentősége. Normál esetben (kezelés nélkül) napi 2 liter víz elfogyasztása ajánlott naponta a szervezet ideális működéséhez. Nyári hónapokban ezt emelni kell, mert a melegben izzadással sok folyadékot veszítünk. Zsírbontó kezelések után a napi minimum 3 liter víz bevitele szükséges, de logikusan, ha valaki intenzíven sportol, vagy magas a hőmérséklet, akkor természetesen emelni kell a víz mennyiségét. (4 liter)

Például az ultrahangos kavitációs zsírbontásnál alap a 3-4 liter víz elfogyasztása naponta egy téli napon is, ezt kell emelni melegben, vagy más okból, ha izzadsz.

Mennyire sikerült ezt megoldanod?

A "beinduláson" mit értesz? Fogyni is szerettél volna? A zsírbontó kezelések akkor tudnak segíteni a fogyásban, ha az étkezéseden is változtatsz. Természetesen nem éhezésről van szó, mint sok fogyókúrában, hanem a szénhidrát csökkentéséről. Itt sem mindegy, hogy mekkora feleslegtől szeretnél megszabadulni. Nem létezik olyan zsírbontó kezelés, ahol a vendég együttműködése ne lenne fontos. A zsf. előnye az k.uh.-val szemben, hogy kevesebb kezelésre van szükség egy bizonyos eredmény eléréséhez. Ezzel az elfoglalt vendégek rengeteg időt tudnak megspórolni.

311. Ilde64 (válaszként erre: 310. - Kira2424)
2018. szept. 27. 11:21

Nem!

Sajnos nem vált be és 80.000.- -ot fizettem érte!

Egyetlen kezelésen voltam az igaz, de ennyi pénzért el lehetne várni valami beindulást (véleményem szerint) Arról pedig egy szó sem esett, hogy 1 kezelés nem ér semmit!

Ha ezt tudom, más jellegű testkezelés választok!

310. kira2424 (válaszként erre: 309. - Ilde64)
2018. szept. 26. 19:23
Bevált? Hol voltál?
309. Ilde64
2018. szept. 26. 19:10
Kedves zs.fagyasztás után érdeklődők! Szívesen megosztom mindenkivel a tapasztalataimat! Kérdezzetek!!!
308. Rubellit (válaszként erre: 307. - Ilde64)
2018. máj. 11. 19:27

Kedves Ilde64!


Nem adhatok meg magamról semmilyen információt. Olvasd el a FÓRUMSZABÁLYZAT-ot!

A kezeléssel kapcsolatban bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

307. Ilde64
2018. máj. 11. 09:53

Kedves Rubellit!


Érdekel engem is a zs.fagyasztás. Hozzád is be lehet jelentkezni a kezelésre? Hogyan? Kérlek válaszolj!

306. Rubellit (válaszként erre: 305. - Lénna83)
2018. márc. 12. 00:26

Kedves Lénna83!


Zsf.-nál pont az a legjobb, hogy nem kell hetente elmenned egy szépségszalonba, így rengeteg időt spórolhatsz meg. Olyan előtte utána képeket keress, ahol le van írva, hogy hány zsf. történt. Csak zsf., más zsírbontó kezelés nélkül. Nekem mindig olyan érzésem van, amikor egy kúra alatt több zsírbontó kezelést alkalmaznak, hogy a kezelő nem biztos abban, hogy melyik lenne a legjobb. Nem engedném, hogy zsf. után 1 hónapon belül k.uh. kezelést végezzenek. Amikor 5,5 el kezdtem zsf.-sal foglalkozni rengeteg teszt kezelést végeztem, többek között arra voltam kíváncsi, hogy érdemes-e 1 alkalommal több felhelyezést végezni (2 tenyérnyi nagyságú kezelőfejjel), az eredmény azt mutatta, hogy nem. A vendég pénztárcája lesz csak vékonyabb. Ennek ellenére vannak szépségszalonok, ahol akár 6 felhelyezést is végeznek 1 alkalommal.

Arra érdemes lenne rákérdezni, hogy mitől függ a kezelés hossza. Mikor 35 és mikor 60 perc? A 35 percet nagyon kevésnek találom, ellenben előfordul, hogy a 60 perc is kevés.

Látatlanba nem lehet semmit mondani. A kezelés időtartama a kezelés közben dől el. A szervezet reakciói miatt, egy vendég 2 páros testrészének (pl. belső comb) más a kezelési ideje.

2018. márc. 11. 17:38

Kedves Rubellit!

Korábbi hozzászólásban írtad, hogy ha az emberlánya bizonytalan a zsírfagyasztás témában, akkor nézzen meg pár szempontot a választandó szalon/ szakember tekintetében. Megtettem, ám még így sem vagyok 100% biztos a választásomban , kérlek ha időd engedi segíts.

A választott szalon Cryomed Kecskemét. Van net és Facebook oldal, előtte -utána képek, nincs időpont csak időintervallum (35-60 perc), konzultáció... stb. Ezek alapján és a telefonos megkeresés után rájuk esett a választásom, azonban 2 dolog van ami miatt elbizonytalanodtam... A hölgy szerint kb 3 hónap a kúra időtartama, heti rendszerességgel kellene találkoznunk, természetesen ez nem zsf-ást jelent hetente ( hanem mit ? szükséges egyéb kiegészítő kezeléseken részt venni , mint pl cellu masszázs, kavitáció... stb). Illetve azt mondta, hogy a teljes hasat, azaz a gyomor és a köldök alatti részt is lehet egy kezelés alkalmával zsf-ni.

Keddre beszéltük meg az első személyes konzultációt, kérlek ha tudsz segíts nekem, bele merjek vágni náluk a kezelésbe ?

Válaszod, tanácsod előre is köszönöm! :D

304. Rubellit (válaszként erre: 303. - 2af282e602)
2018. febr. 8. 15:33

Kedves Tiszike2!

Rákerestem a gépre, de pontos információkat nem találtam róla.

26 éve foglalkozom különböző zsírbontó kezelésekkel. 5,5 éve zsf.-sal.

Tudom, hogy a legtöbb helyen (itthon és külföldön is) egy kezelés meghatározott ideig tart. Mindenkinél, minden testrészen ugyanannyi. Ezzel két gond van. A kezelésnek két részből kellene állni. Az első a hűtési szakasz, ami addig tart amíg elérjük a fagyasztási hőmérsékletet. Nagyon érdekes, hogy a hűtési szakasz és a zsírvastagság között nincs összefüggés. Nem tart tovább egy nagyobb zsírvastagság lehűtése. Ellenben rengeteg dolog befolyásolhatja. Még a vendég lelkiállapota is. Ezért ugyanannak a vendégnek két különböző alkalommal más lesz a hűtési szakasz hossza. A fagyasztási szakasz az amikor a zsírvastagság alapján meghatározott ideig a fagyasztási hőmérsékleten tartjuk a kezelt zsírszövet hőmérsékletét. Ennek az idejét a zsírvastagság határozza meg. A hűtési szakasz hossza vendégenként, alkalmanként változik. A fagyasztási szakasz csak az ugyanolyan zsírvastagságú vendégeknél ugyanannyi. A két szakasz együttes ideje adja meg a kezelés idejét. Ezért nem lehet mindenkinél ugyanannyi.

A hűtési szakasz alatt még nem kapcsolódtak ki az érzékelő idegvégződések. Ilyenkor csak minimális vákuummal szabad kezelni. Nálad, ha 5 percig kellemetlen volt, akkor azt a túl erős vákuum okozhatta. A vákuumot csak akkor szabad emelni, ha már elértük a fagyasztási szakaszt. Itt a vendég már nem érez semmit.

Igen, tényleg sok vizet kell inni.

A zsírleszívással az a közös tulajdonságuk, hogy mind a kettő csökkenti a zsírsejt számot. A zsírleszívásnál a kezelt területről az összes zsírsejtet eltávolítják. A zsf.-nál a legtöbb zsírt tároló zsírsejtek mennek keresztül a programozott sejthalálon.

Jelentős túlsúllyal rendelkező pácienseken nem végeznek zsírleszívást. Megkérik őket, hogy fogyjanak le és az utolsó néhány liter zsírt szívják csak le.

A zsf. zsírbontó kezelés. Egészséges életmód mellett, diéta segítségével segíthet a fogyásban. (Akár nagy súlyfeleslegnél is.)

(Órákkal a kezelés után) már nem szabadna fájnia. A lilulást az erős vákuum okozta.

A változás a kezelés után 2-3 hónap között a leglátványosabb. Ilyenkor van egy 20%-os zsírvastagság csökkenés, ami 6 hónap után 25% szokott lenni. Természetesen korábban is van centibe mérhető változás. Egyéni, hogy kinek mikor és mennyi. A vendég együttműködése nélkül nem lesz eredmény.

2018. febr. 8. 00:23

Én ma voltam ilyen cryolipolyse zsirfagyasztason. Franciaországban. Itt doktor csinálhatja. A legjobb gép neve Crystal. Ha jól emlékszem -7 fokra hűt . 1 óra a kezelés. Itt nem csinálják kevesebb időre. Nem létezik. A vakum nagyon erős de csak 5 percig kellemetlen utána a lefagyástól nem érzékeled annyira. Mikor leveszik a vakumot akkor egy óriási vörös kiálló hurkád van .félelmetes. azt elmaszirozzak kb 5 percig míg vissza megy a bőr. 3 hónap után lehet ismételni előbb tilos. 3.héttől lehet látni az eredményt .Nekem a doktor egy helyet javasolt.marmint párban pici uszogumi szerű kicsi hajam van. Két oldalt ami a szűk farmer bevág . Lokalizált zsirra van. Tehát nem olyan mint egy zsírleszívás. Ha valaki nagyon kövér az bele se vágjon. Naponta minimum 30 perc gyors séta. Rengeteg vizet kell inni.

Nem mindenkinek sikerül az eredmény. 85% ban hatásos. Ezért mondta a doki hogy várjak a második zónával hogy egyáltalán működik e nálam. Aztán belső térdet szeretnék. Egyébkén vékony vagyok de ilyen helyekről nem tudok lefogyni. Most eléggé fáj. Piros és picit lilul.

302. Rubellit (válaszként erre: 300. - Lotuszhaz)
2017. máj. 24. 18:44

A 4-5 alkalom nagyon sok 10 kiló feleslegnél. Ráadásul az 4-5 hónap. Sokkal hamarabb kellene látványos eredményt elérni, ha Te együtt működsz a kezelővel.

A 7 alkalom szerintem rengeteg. 10 kiló feleslegnél nem indokolt.

Kaptál felvilágosítást arról, hogy miért pont 7 alkalmat ajánlanak?

301. Rubellit (válaszként erre: 299. - Lotuszhaz)
2017. máj. 24. 18:39

Szia!


Mindenkinek 35 perc egy kezelés? Gondolom, hogy Neked mind a három alkalommal ennyi volt. A kezelés nincs személyre szabva és ezért kevésbé hatékony, és még finoman fogalmaztam.

A -12 fokra hűtéshez nagyon kevés a 35 perc. Szerencsére, mert itt élő szövetet kezelnek és komoly károsodást okozhatnának vele.

A futás szuper, nem feltétele a sikeres kezelésnek, de több okból is dicséretes, hogy csinálod.

Egészséges életmód része és segít hamarabb elérni és megtartani a kitűzött célod.

Mást nem mondtak a szépségszalonban, hogy mit lenne érdemes még megtenned azért, hogy megszabadulj a 10 kiló feleslegtől?

Privátban elküldöd a szalon weboldalának a linkjét? Megnézném, hogy milyen géppel és hogyan kezelnek.

2017. máj. 24. 11:39
Azt mondták,hogy a 4-5 alkalom után lesz látványos a kezelés és 7 alkalmat ajánlanak.
2017. máj. 24. 11:38

Szia!


Havonta járok a hasat kezeltetni,kb.10kg feleslegem van és napi szinten futok 8km. Sajnos a szülés után p.m.alulmüködésem lett és nehezen fogyok hasból.-12 fokon, 35 percet kezelnek,de a gép típusát sajnos nem tudom.köszönöm a válaszodat,szép napot.

298. Rubellit (válaszként erre: 297. - Lotuszhaz)
2017. máj. 22. 00:55

Szia Lotuszhaz!


Írnál részleteket is? Hogyan történik a kezelés? Mennyi ideig tart? Milyen géppel kezelnek? Hány fokon? Te mit teszel a kezelés eredményéért? Mekkora feleslegtől szeretnél megszabadulni?

Készült Rólad fénykép az első (vagy mind a három) kezelés előtt? Mérték-e a kerületedet több ponton a hasadon a kezelések előtt? Centiben sincs változás?

Azért kérdezek ilyen sokat, mert ezek mind nagyon fontos információk. Már az első kezelés után van eredmény (természetesen nem azonnal), csak az nem mindegy, hogy 20 kiló felesleg van Rajtad vagy csak 0,5. Általában a leglátványosabb a változás a kezelés után 2-3 hónap között. (Ami nem azt jelenti, hogy addig nincs centibe mérhető csökkenés.) Amikor nem túl nagy a felesleg, akkor érdemes megvárni ezt az időt, és csak utána végezni el a következő kezelést, ha szükség van rá. Fontos kérdés, hogy mennyire vagy türelmetlen. Készülsz egy alkalomra és minél gyorsabb eredményt szeretnél? Ilyenkor a gyorsabb eredmény eléréséhez több kezelés kell. A vendég dönti el, hogy több pénzt fizet ki vagy türelmes. Amikor harmadszor voltál és még nem vettél észre változást, megkérdezted, hogy ez így szokott másnál is lenni?

2017. máj. 19. 13:44

Sziasztok!


Az lenne a kérdésem,hogy hány alkalom után látványos? Én havi 1x megyek a hasamra,most tartok a 3.alkalomnál és még nem vettem észre változást.Szép napot.

296. Rubellit (válaszként erre: 295. - Szubika)
2016. nov. 17. 13:24

Kedves Szubika!

Zsírbontó kezelés.

Amikor fogyasztásra javasolták, akkor mit mondtak arról, hogy a kezelésen kívül még mit kell csinálnod? Vagy csak arról volt szó, hogy eljársz a kezelésekre, és kizárólag ettől fogyni fogsz?

5 felhelyezést nem ajánlok 1 alkalommal.

A 20 perc a kezelhető legkisebb zsírvastagsághoz is kevés.

Ugyanazt a területet nem szabad 2 hetente kezelni.

Nagyon fontos a fagyási sérülések elkerülése miatt fagyásgátló kendőt (membránt) használni. Ezek a kendők egyszer használatosak. Ahol én vásárolom ott 1800Ft+ÁFA-ba kerül egy darab. Tehát az 5 felhelyezésnél csak a fagyásgátló kendő ára 5*2286=11430Ft.

Azt írtad, hogy visszaolvastad a fórumot. Akkor biztos azt is olvastad, hogy a legtöbb fagyási sérülés pont az eredeti fagyásgátló kendő hiánya miatt történt. Valamivel kihelyettesítették, ami olcsóbb sokkal csak nem védi meg a bőrt.

Privátban elküldenéd ennek a szalon honlapjának a linkjét? Meg szeretném nézni, hogy milyen zsf. géppel dolgoznak. Mit írnak a kezelésről? Milyen eredményeik vannak?

295. szubika (válaszként erre: 294. - Rubellit)
2016. nov. 16. 23:28

Kedves Rubellit!


A napokban javasolták nekem ezt a fajta eljárást egy szalonban.

Visszaolvasgattam a fórumot és azt írtad, hogy ez nem túlsúly kezelésére szolgál. Akkor mire? Nekem egyértelműen fogyasztási céllal javasolták, akként, hogy egy kezelés alatt öt tenyérnyi helyet lehet kezelni, ami azt jelenti, hogy 5x20 perc. És mondjuk két hetente lehet kb. ismételni. Árra kb. 10 ezer forintot mondtak egy kezelésre.

294. Rubellit (válaszként erre: 292. - Sweet Harmony)
2016. júl. 17. 16:34

Sajnos ma már elhiheted jóhiszeműen, amit mondanak, de a Te bőrödre megy. Sokan kerestek már meg azzal sajnos, hogy égési (fagyási) sérülést szenvedtek el kezelés során.

A 10.000 és a 4.000 az a kezelés (1 felhelyezés) ára? Itt már eredetileg is kuponos áron dolgoznak akkor.

Az eredeti fagyásgátló kendő ára több mint a fele a kis fejjel végzett kezelés árának. Szerinted ez nekik így megéri, vagy jótékonyságból csinálják?

Ahol jó a kezelés, nagyon sok vendégnek csak 1 alkalomra van szüksége.

293. Rubellit (válaszként erre: 291. - Sweet Harmony)
2016. júl. 17. 16:14

Az első és legfontosabb kérdés, hogy mennyi ideig tart a kezelés. Abban az esetben, ha erre látatlanban egy fix időpontot mondanak, akkor biztos, hogy rosszul csinálják.

Már sokszor leírtam, hogy a kezelés két részből áll, amit gyakran nem is tudnak különválasztani, mert a gép nem alkalmas rá. Az első rész a hűtési szakasz, ez addig tart amíg el nem éri a kezelt zsírszövet a fagyasztási hőmérsékletet. Itt a fagyasztási hőmérséklettől, a zsírvastagságtól, a vendég lelkiállapotától, a kinti hőmérséklettől függően nagyon-nagy eltérések lehetnek. Egyszerűen nem lehet előre megmondani még akkor sem, ha a zsírvastagságot tudom. Ellenben amikor egy szalon honlapján azt olvasod, hogy 20 vagy 30 percig tart a kezelés (mindenkinek), nem gondolkozol el azon, hogy honnan tudják?

Általában erre van egy nagyon egyszerű válasz. Azt mondta a forgalmazó. És a forgalmazó ezt honnan tudja? Általában kereskedő cégek fogalmuk sincs arról, hogy hogyan működik a kezelés. Létezik kivétel természetesen. Csak nagyon ritka. A gond az, hogy a legtöbb vendég "olcsó" kezelést szeretne. Akkor a szalon tulajdonosa min tud spórolni? A gép minőségén, a kezelési időn, és a kezelést végző oktatásán.

Itt egy prémium kezelésről beszélünk. Az egyetlen zsírbontó kezelés, amit amerikai plasztikai sebészek is alkalmaznak.

A kezelési időn kívül miből tudod még, hogy jó helyre mész-e? Megnézed a szalon honlapján, hogy mennyi információ van a kezelésről. (Amikor nincs honlap csak egy Facebook oldal szerinted mennyire lesz minőségi a gép, ha még erre sem áldoznak semmit. Még időt sem, mert vannak ingyenes lehetőségek.)

Értem, hogy láttad a hőfokot, de hány értéket láttál?

Volt egy érdekes beszélgetésem egy forgalmazóval. "Hány fokon kezel a gép? Amennyire a gyárban beállították. Mennyire állították be a gyárban? Azt nem tudom."

Fontos, hogy a honlapon legyen fent fénykép a gépről, és a gép neve.

Amikor ezek hiányoznak nyugodtan keress egy másik szalont.

Az általad leírtak szerint véleményeztem csak, hogy szerintem jól vagy rosszul csinálták-e.

292. Sweet Harmony (válaszként erre: 290. - Rubellit)
2016. júl. 17. 13:06
Nem tudom miért kellett hűteni a gépet gondolom azért mert folyamatosan dolgozott.Én mint hozzá nem értő személy csak találgatok.Jóhiszemüen elhiszem amit mondanak fenntartásaim vannak de ha nem jó a kezelés nincs visszatérő vendég sem, nem?Ahová visszajárnak ott csak kell lenni eredménynek is.Itt nem volt kupon bérlet egyebek ..10000 a nagy fej a kicsi meg 4.Kiváncsi leszek a véleményedre!Köszönöm hogy veszed a fáradtságot a válaszokra!
2016. júl. 17. 12:56

Köszönöm szépen a válaszod!Ha gépközelben leszek bemásolom Neked privátba,hogy hol voltam.A gép két kezelőfejes volt egy kisebb egy nagyobb,de nekem. csak a nagyobb fejet tette rá 3 szorra az "úszógumira" köldök alatt.

Azért is vártam mert 20 perccel korábban mentem másik városba és meg kellett találnom a szalont is.

Had kérdezzem már meg hogy hogyan lehetünk biztosak abban hogy jó helyre megyünk -e,miket kell kérdezni,mert több szalonból választottam ki ezt.Egy hozzá nem értő honnan tudja meg ,hogy hová érdemes kezelésre menni?

A kendőt előttem bontotta ki és a gépen saját szelemmel láttam a hőfokot.


Ha most jól értelmezem a mondottakat sokkal több ideig kellene rajta lenni a kezelőfejnek az adott testrészen és mégis meddig?Most őszintén...mindenhol rosszul csinálják?

290. Rubellit (válaszként erre: 288. - Sweet Harmony)
2016. júl. 17. 01:29

Felhelyezéskor elméletileg nem érezhetsz fájdalmat, mert egy jó gép csak a fagyasztási szakaszban engedi emelni a vákuumot. Tudom, hogy sok esetben ez nem így van, ez a gépet minősíti. Tesztelte olyan gépet, amin a legkisebb vákuum is nagyon fájdalmas volt. Lehetett volna állítani, de csak felfelé. Mivel egy kolléganőnek kerestünk gépet, itt már szóba sem jöhetett.


Időpontra mentél? Akkor miért Neked kellett várnod? Értem, hogy előtted is kezelt a gép, de ezt a kezelő is tudta. Elvileg azt is, hogy mennyi időnek kell eltelni, és úgy írja be a következő vendéget.


Ilyen melegben (ami volt) légkondi nélkül nem tud a megfelelő hőmérsékletre hűteni a gép. Gondolj bele, hogy télen pont ugyanazokkal a paraméterekkel dolgozik.


A nyilatkozat a kozmetikust védi, ha a vendég eltitkol egy betegséget, ami kizáró ok. Természetesen nagyon jó, hogy kitöltette Veled, és választ kaptál minden kérdésedre a kezeléssel kapcsolatban.


A fagyásgátló kendőknél nagyon fontos, hogy eredetiek legyenek. Az, hogy új kevés. Előtted vágta fel az egyesével csomagolt, gyári kendőket a felhelyezés előtt?


A kérdés itt a gép minősége. Külön van-e választva a hűtési, és a fagyasztási szakasz? Ez biztosítja, hogy személyre tudják szabni a kozmetikus a kezelést. Ami még ugyanannál a vendégnél, ugyanazon a testrészen is alkalmanként különböző ideig tart. Abban az esetben, ha különböző zsírvastagságoknál, különböző testrészeken, különböző lelkiállapotban, különböző külső hőmérsékleten ugyanannyi idő, szerinted mennyire lesz hatékony a kezelés?


Hány felhelyezésed volt, és mekkora volt a kezelőfej?

289. Rubellit (válaszként erre: 287. - Sweet Harmony)
2016. júl. 17. 00:51

Szia Sweet Harmony!

Ezzel a -10C°-kal nekem továbbra is fenntartásaim vannak.

Egyszerűen kontrollált hűtéssel nem lehet 30 perc alatt erre a hőmérsékletre hűteni egy élő szövetet. Arról nem is beszélve, hogy az még csak a hűtési szakasz. Nem tudom, hogy mekkora a zsírvastagságod a kezelt területen, de a legkisebb kezelhető zsírvastagságot is közel 30 percig kell a fagyasztási hőmérsékleten tartani. Először lehűtjük arra a bizonyos hőmérsékletre, utána ott tartjuk.

Csak az a gondom, hogy repkednek a -10C°-ok, (amikor ez abszolút nem reális) akkor a kezelő mennyire van tisztába azzal, amit csinál?

A kérdésedre a válasz:

Egy kezelésnél a kezelt zsírszövetben lévő zsírsejtek csak egy töredéke megy át a programozott sejthalálon. Ezek már zsírsejtként nincsenek ott, tehát nem lehet őket megkezelni. Nagyon fontos, hogy csak csökkentjük a zsírsejtek számát. A zsírleszívásnál az adott területről az összes zsírsejtet eltávolítják, ennek az "eredménye" a "körbenövés".


Kicsi az esélye, hogy találsz itt sikeres tapasztalattal rendelkező fórumozót. Általában akkor olvas valaki fórumokat, amikor keres.

2016. júl. 16. 13:08

Olvasgatom a fórumot és ennek alapján úgy gondolom ez is lényeges:

Felhelyezéskor kérdezte a hölgy ,hogy érzek -e fájdalmat milyen erőset,közben figyelte a gépet mondta ha fájdalmat érzek azonnal szóljak,folyamatosan velem volt,rendszeresen nézte a gépet, hozott inni ,nem fázok e mert bekapcsolta a légkondit,hogy tudjon hűlni a gép .Előttem is zsirfagyasztás volt kicsit várnom kellett hogy a gép vissza tudjon hűlni

Előtte nyilatkozatot kellett aláirnom kitölteni a papirt hogy nincs kizáró oka a kezelésnek.Szóval ha ezek is lényeges dolgok akkor megvoltak.Új védőkendő stb..

2016. júl. 15. 12:24

Sziasztok!Csak izgatja a fantázámat ez a zsírfagyasztás,tegnap voltam egy másik helyen.Meg volt 4 hét az előző után,tapasztalat: -10C-ra fagyasztotta a gép ,előtte a kezelő rakott rá egy kendőt ami véd a fagyástól ,30 perc volt egy fej felrakása ez nem fájt annyira mint a másik helyen,szóval felszívta a vákuum a gép folyamatosan kattogott majd a végén a bőröm piros volt hideg.Ami a lényeg itt nem látszott úgy a fej helye mint az előzőnél viszont még ma reggel is hűs volt a bőröm ott ahol kezelték meg még most is,na szóval nem tudom melyik hely az igazi.

Kérdés Rubellitnek:ha egy területet lefagyaszt és odarakja a következő alkalommal a kezelőfejet a kiürülési idő akár 6 hónap is lehet akkor mit fagyaszt meg megint azt a zsirszövetet,amit előtte is kezelt?


Lányok nincs valaki sikeres tapasztalattal?

286. Rubellit (válaszként erre: 285. - Sweet Harmony)
2016. júl. 11. 12:20
Pillanatnyilag a leghatékonyabb zsírbontó kezelés, ha jól végzik. Sajnos a leírásod szerint itt nem.
285. Sweet Harmony (válaszként erre: 284. - Rubellit)
2016. júl. 11. 10:52
Mert elbizonytalanodtam,hogy jó e ez a kezelés meg ha becsap,hogy lefagyasztja-5C-ra de azt írod;hogy 20 perc alatt ezt nem lehet megcsinálni akkor nincs értelme a pénzem költeni felesleges pénzkidobás. Délután 5-re mentem és este 8 után értem haza ha jól emlékszem majdnem fél kilenc volt és még így is megkérdezte a hölgy,hogy máshová nem akarom e felrakatni meg ebbe az időbe benne volt a felhelyezés, elmentem mosdóba.Lemondom a kezelést.Köszönöm a válaszod!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook