CRP + vörösvérsejt érték régóta magas (beszélgetés)
Az üres göbröl azt gondolták h hematoma. Kiskörömnyi elváltozás volt, ülés közben rettentő nyomta a dolgokat. De felvágták és nem volt benne semmi folyadék.
Nem tudom h milyen injekció volt már, előtte gyógyszert szedtem, nem javult. Katasztrófa,h a magán egészségügy is egy kalap sz@r.
A reflux inkább gasztro terület, vagy épp stressz eredetű.
Attól, mert épp nem fájt semmid a balesetednél, még lehet bajod sajnos, ilyenkor mindig érdemes egy rutin UH, vagy valami, hogy legalább a belső vérést kizárják.
A csípődön levő göbnél, mit jelent, hogy "üres" volt?
Az injekció szteroid volt?- annak lehetnek ilyen hosszútávú mellékhatási.
Ha a keresztcsontnál vannak panaszaid nézed meg az SI izületet, szokott problémát okozni, még akkor is ha az MRIn nem látszik semmi eltérés (sajnos tapasztalatból mondom) Kitartást és gyors gyógyulást neked.
Azt nem írtam, hogy refluxom van.
Volt előtte két évvel egy kerékpáros ütközésem egy másik kerékpárossal. Jó nagyot estem a jobb oldalamra. Mivel nem történt komoly bajom, orvoshoz nem mentem. A jobb csípőmön lett egy kis göb, azt felvágták, de üres volt. Aztán ugyanazon az oldalon csípő bursitis. Gyógyszer nem használt, injekciót kaptam. Most a derekam fáj a keresztcsontnál. Holnap megyek MRI-re. Köszy a választ
Sziasztok.
Több mint egy éve kezdődött a horrorstorym. Ismeretlen eredetű bőrgyógyászati panasz, majd csípő bursitis, térd nyákgyulladás. A vérvétel emelkedett (enyhén) CRP, magas vörösvérsejt süllyedést mutatott. Elkezdődött a kálvária. Voltam szinte mindenhol, immunológus, reumatológus, belgyógyász, fogászat, fül-orr gégész, ilyen olyan amolyan vérvételi vizsgálat,UH-k,és semmi. A végtagjaim folyamatosan dagadnak,nehezek, fáradt - erőtlen vagyok, álmosan kelek,néha izületi panaszaim vannak. Egy aktív életet élő nő voltam. Egyik orvos sem tudott érdemlegeset hozzátenni, hogy mitől lehet. A rengeteg 10e Ft-on túl, az egyre nagyobb lelki teher miatt kedvem lenne feladni. Milyen területet lenne érdemes még felkeresni? Köszönöm, ha válaszoltok.
További ajánlott fórumok:
- Milyen természetes (alapú) szereket ismertek a magas koleszterinszint csökkentésére?
- Mennyi a veszélyesen magas vércukor érték a terhesség elején?
- Magas AFP érték (3, 5) volt valakinek ilyen? Babának lett valami baja?
- Prenatest magasabb tarkóredő érték miatt
- Magas vörösvérsejt süllyedés lehet attól a vérképben, hogy múlt héten beteg volt gyermekem?
- Ismertek olyan párt, akik régóta ismerték egymást, de nem jöttek össze, ám évek múlva egymásra találtak?