Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » CRP + vörösvérsejt érték régóta magas fórum

CRP + vörösvérsejt érték régóta magas (beszélgetés)

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Judebyjude)
nov. 5. 10:45

Az üres göbröl azt gondolták h hematoma. Kiskörömnyi elváltozás volt, ülés közben rettentő nyomta a dolgokat. De felvágták és nem volt benne semmi folyadék.

Nem tudom h milyen injekció volt már, előtte gyógyszert szedtem, nem javult. Katasztrófa,h a magán egészségügy is egy kalap sz@r.

4. judebyjude (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 20:30

A reflux inkább gasztro terület, vagy épp stressz eredetű.

Attól, mert épp nem fájt semmid a balesetednél, még lehet bajod sajnos, ilyenkor mindig érdemes egy rutin UH, vagy valami, hogy legalább a belső vérést kizárják.

A csípődön levő göbnél, mit jelent, hogy "üres" volt?

Az injekció szteroid volt?- annak lehetnek ilyen hosszútávú mellékhatási.

Ha a keresztcsontnál vannak panaszaid nézed meg az SI izületet, szokott problémát okozni, még akkor is ha az MRIn nem látszik semmi eltérés (sajnos tapasztalatból mondom) Kitartást és gyors gyógyulást neked.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Judebyjude)
nov. 4. 18:05

Azt nem írtam, hogy refluxom van.

Volt előtte két évvel egy kerékpáros ütközésem egy másik kerékpárossal. Jó nagyot estem a jobb oldalamra. Mivel nem történt komoly bajom, orvoshoz nem mentem. A jobb csípőmön lett egy kis göb, azt felvágták, de üres volt. Aztán ugyanazon az oldalon csípő bursitis. Gyógyszer nem használt, injekciót kaptam. Most a derekam fáj a keresztcsontnál. Holnap megyek MRI-re. Köszy a választ

2. judebyjude (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 4. 14:41
Ortopédia-reumatológia, általános belgyógyászat, hematológia, immunológia, góckutatás, dietetika, (ha esetleg valamilyen ételérzékenység okoz autoimmun tüneteket, pl hisztamin intolerancia, tej, glutén stb). Érdemes végiggondolni, volt-e valami kiváltó esemény, baleset, betegség az első tünetek megjelenési elötti kb 3-6 hónapban stb.
nov. 4. 13:16

Sziasztok.

Több mint egy éve kezdődött a horrorstorym. Ismeretlen eredetű bőrgyógyászati panasz, majd csípő bursitis, térd nyákgyulladás. A vérvétel emelkedett (enyhén) CRP, magas vörösvérsejt süllyedést mutatott. Elkezdődött a kálvária. Voltam szinte mindenhol, immunológus, reumatológus, belgyógyász, fogászat, fül-orr gégész, ilyen olyan amolyan vérvételi vizsgálat,UH-k,és semmi. A végtagjaim folyamatosan dagadnak,nehezek, fáradt - erőtlen vagyok, álmosan kelek,néha izületi panaszaim vannak. Egy aktív életet élő nő voltam. Egyik orvos sem tudott érdemlegeset hozzátenni, hogy mitől lehet. A rengeteg 10e Ft-on túl, az egyre nagyobb lelki teher miatt kedvem lenne feladni. Milyen területet lenne érdemes még felkeresni? Köszönöm, ha válaszoltok.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook