Kolonoszkópia előtti béltisztítás (beszélgetés)
Ennek sem volt rossz íze...de valahogy minnél tobb pohárral ittam annál rosszabb lett...elkezdett fájni a fejem...olyan volt mintha a gyomrom tele lenne aztán 2,5 l után sugárban hánytam
Mi a garancia ,hogy nem lesz bajom a többitől
Úgy félek...
2011ben követték az epehólyagomat...utánna 2 évre volt gyomortukrözésem rekeszizomserv gyanúval...azóta sem vagyok jol...mindig van valami emésztési nyavalyám...most pluszban véres széklet is lett Dec.óta
Elegem van
Jellemzően kesesót adnak ami szörgyű, nehogymár a betgnek kényelmes legyen
Kérjél receptre Picoprep, X-Prep. Olyan mint egy pehár narancslé, persze több folyadékkal tisztít, de az ize jó
Gyomortükrözésnél ügyeljél hogy a garatot jó
elérzéstelenitsék
Ilyen körülmények között a monitoros néztem a belsőbet :)
Felhivtam a magán intézményt ahová mentem volna lemondani a holnapi gyomor es beltukrozest....es mondta a nőci ,hogy sajnos nem mindenki bírja
Majd adnak mást helyette...na de ha attol is rosszul leszek?
Sziasztok
Ma kellett volna aEndogol Macrogol béltisztitoval kitisztulnom
..de nagyon rosszul lettem tőle...9kor kezdtem inni reggel es 17óráig 2,5 tasakkal tudtam a 4 helyett...de már délelőtt fájt a fejem...egyben volt a gyomrom...pedig vizet is íttam mellé...
Az lett a vége ,hogy sugárban hánytam jó sokat...es a gyomrom epe helye elkezdett fájni
Járt már valaki igy?
További ajánlott fórumok:
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Hogyan tudnék egy gyomorürítő, béltisztító kúrát végezni? Tapasztalt ebben valaki?
- Jelenleg mi a legjobb béltisztító?
- Colon Control béltisztító tapasztalatok
- Ökonetes béltisztító vagy Colon Cleanse por??
- Mi az a mucoid plaque ami béltisztítás után kijön az emberekből?