Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kolonoszkópia előtti béltisztítás fórum

Kolonoszkópia előtti béltisztítás (beszélgetés)

10. elbb
jan. 22. 08:21
Anyukámnak többször volt már és kitapasztaltuk, hogy a leghatékonyabb a kevés evés sok folyadék és keserűsó. Kórházban adtak neki Picoprep-et, de alig volt produktum, inkább csak görcs és szél. Nem is tudta az orvos megcsinálni, mert sok volt a bélsár. Két hétre rá én vettem neki keserűsót és az tisztította ki.
9. MANCIKA123 (válaszként erre: 3. - Regin_a)
jan. 22. 06:50

Ennek sem volt rossz íze...de valahogy minnél tobb pohárral ittam annál rosszabb lett...elkezdett fájni a fejem...olyan volt mintha a gyomrom tele lenne aztán 2,5 l után sugárban hánytam

Mi a garancia ,hogy nem lesz bajom a többitől

Úgy félek...

jan. 22. 06:40

2011ben követték az epehólyagomat...utánna 2 évre volt gyomortukrözésem rekeszizomserv gyanúval...azóta sem vagyok jol...mindig van valami emésztési nyavalyám...most pluszban véres széklet is lett Dec.óta

Elegem van

7. MANCIKA123 (válaszként erre: 4. - Regin_a)
jan. 22. 06:38
Altatásos gyomor es bél lesz egyben
6. horakulum (válaszként erre: 3. - Regin_a)
jan. 21. 22:11
Gyomortükrözéshez nem kell belet tisztítani.:) Ez valószínűleg vastagbél tükrözés lesz. Magyarul éhgyomor kell, ki kell éheztetni a gyomrot. De a FI most az előbbin esik át szerintem, ha sikerül neki.
5. Biciklis_ (válaszként erre: 3. - Regin_a)
jan. 21. 22:02
Aha, persze. Majd a páciens ott abba a helyzetben fog ügyelni,hogy az érzéstelenítés megfelelő legyen....
4. Regin_a (válaszként erre: 3. - Regin_a)
jan. 21. 21:27
kesesót=keserűsót
3. Regin_a (válaszként erre: 1. - MANCIKA123)
jan. 21. 21:26

Jellemzően kesesót adnak ami szörgyű, nehogymár a betgnek kényelmes legyen

Kérjél receptre Picoprep, X-Prep. Olyan mint egy pehár narancslé, persze több folyadékkal tisztít, de az ize jó

Gyomortükrözésnél ügyeljél hogy a garatot jó

elérzéstelenitsék

Ilyen körülmények között a monitoros néztem a belsőbet :)

2. MANCIKA123 (válaszként erre: 1. - MANCIKA123)
jan. 21. 20:53

Felhivtam a magán intézményt ahová mentem volna lemondani a holnapi gyomor es beltukrozest....es mondta a nőci ,hogy sajnos nem mindenki bírja

Majd adnak mást helyette...na de ha attol is rosszul leszek?

jan. 21. 20:52

Sziasztok

Ma kellett volna aEndogol Macrogol béltisztitoval kitisztulnom

..de nagyon rosszul lettem tőle...9kor kezdtem inni reggel es 17óráig 2,5 tasakkal tudtam a 4 helyett...de már délelőtt fájt a fejem...egyben volt a gyomrom...pedig vizet is íttam mellé...

Az lett a vége ,hogy sugárban hánytam jó sokat...es a gyomrom epe helye elkezdett fájni

Járt már valaki igy?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook