Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Citromos sült hal recept

Citromos sült hal recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Citromos sült hal hozzávalói:
50 dkg halfilé
2 ek. olaj
2 gerezd fokhagyma
1 db citrom
ízlés szerint: só, őrölt bors


A Citromos sült hal elkészítési módja:
A megtisztított, megmosott, leszárított halat felszeleteltem és citromlével kívül-belül bedörzsöltem. Az olajat a sóval, borssal, zúzott fokhagymával elkevertem és a szeletek mindkét oldalát bekentem vele. 20 percig pihentettem, majd zsiradékkal kikent tepsibe fektettem őket és letakartam fóliával. Majd forró sütőben körülbelül 20 perc alatt megsütöttem. Az utolsó 10 percben a fóliát eltávolítottam, hogy a szeletek szép pirosra süljenek.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Halas ételek receptjei


A citromos sült hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook