Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Citromos bors felhasználása fórum

Citromos bors felhasználása (beszélgetős fórum)


11. icuri (válaszként erre: 10. - Ladybug4)
2014. szept. 12. 20:12
Köszönöm, ezt biztosan kipróbálom.
2014. szept. 12. 04:11
En rendszeresen hasznalom. (Lemon and pepper) Csirket jo alaposan dorzsold be vele,hagyd allni nehany orat,esetleg egy ejszakat es sutoben susd meg.Nem tudom a te fuszeredben van-e so,ha nincs akkor termeszetesen sozd is. Nagyon finom.
9. icuri (válaszként erre: 8. - Vikucka)
2014. szept. 11. 22:11
Köszönöm az ötleteket. :)
2014. szept. 11. 20:09

halas ételekhez, lazachoz, vagy különböző mártásokhoz, pl. kapormártás, vagy olyan mártás, amihez illik egy kis citromos. Amúgy én a pecsenyét is megszórnám vele, ha már megsült.

Szoktam és szeretem is használni.


Amúgy annyira nem citromos az ize, esetleg egy jó kis görögsalátára rászórni. Annyi, hogy kicsit pikánsabb.

2014. szept. 11. 20:07
Füstölt lazachoz isteni.
2014. szept. 11. 19:29
Vagy esetleg húsok pácolásához?
5. Remoni (válaszként erre: 4. - Icuri)
2014. szept. 11. 19:27
Fehér húsokhoz esetleg. Vörös húshoz nem ennék citromos mártást.
4. icuri (válaszként erre: 3. - Remoni)
2014. szept. 11. 19:19
A hal tényleg jó ötlet. Citromos mártást még soha nem csináltam. Natúr húsokhoz jó az is?
2014. szept. 11. 19:17
Én natúr halfilére szórnám, és valami citromos mártással enném.
2014. szept. 11. 19:15
A kolléganőm Görögországból hozott ajándékba citromos borsot, de neki sincs sok tapasztalata a felhasználásáról. Tudnátok segíteni? Sült húshoz pl?
2014. szept. 11. 19:14
Sziasztok. A citromos bors felhasználásához kérnék segítséget.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook