Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Citromos bárányszelet recept

Citromos bárányszelet recept

A Citromos bárányszelet hozzávalói:
60 dkg szeletelt bárányhús,
2 evőkanál margarin,
1 dl húsleves,
½ zöldpaprika,
½ citrom,
só,
bors.


A Citromos bárányszelet elkészítési módja:
A húst megmossuk, felszeleteljük, kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A margarint egy serpenyőben felforrósítjuk és a hússzeletek mindkét oldalát jól átsütjük. A húsokat kivesszük a serpenyőből és melegen tartjuk. A margarinhoz hozzáöntjük a húslevest. A paprikát megmossuk, magházát eltávolítjuk és csíkokra vágjuk. A citromot vékonyan felszeleteljük. A paprikát és a citromot hozzáadjuk a pecsenyeléhez, 15 percig fõzzük, majd beletesszük a hússzeleteket. 5 perc alatt összemelegítjük. Ha kell, utóízesítjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A citromos bárányszelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook