Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Köszi, megvagyok! De a hangulatom nincs ma toppon.
Tegnap is kihagytuk az akciót, nem volt jó napja apának.
Szia Lujzka!!!
Hogy vagy?
Drága Moncus!!!
Cápa csak nem terem oda bizonyos helyekre:)))ennyi erövel hatvanban folyik a zagyva patak,kb.30cm mély oda miért nem termett cápa????valami kis cápa és lapos...:)))
A balatoni cápa nem leúszott, hanem oda termett:)))
jó ez csak az én marhaságom, de mi van, ha nekem van igazam???még senki nem állította, hogy van, de azt sem, hogy nincs:)))
ja még ehhez a biztosításhoz annyit, hogy ugye most már fizetős lesz az eü. úgyhogy ere nyugodtan lehet hivatkozni, hogy háztartásbeliként biztosított akarsz lenni, a férjed az eltartó, van miből kifizetni a hozzájárulást!
:)))
ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy te napközben esetleg másnál is besegítesz! ha a menyasszonyi ruhás lebukik, hát az legyen az ő baja!
Akkor ez úgy műxik, hogy te szeretnél biztosított lenni és ezért fizeted, miért baj ez???
nem hiszem, hogy nagyon nyomoznának, hogy miből fizeted...csak az a lényeg, hogy be legyen fizetve!
Persze,hogy nem mindet!!!remélem...:)
Azért a balatonban csak nem...:))))honnan úszott le odáig???:)
szia Meli!
Jó intézkedést, majd gyere:)))
Vica!
Azért szerintem nem minden delfint ölnek meg!!!
Okos állatok azok, nem adják könnyen magukat:)))
Cápa???
szerintem még a balatonban is van cápa:))))
Na figyu!!!
Tényleg kezdesz dolgozni????
ez tök jó!!!
legalább egy kicsit emberek közöztt leszel, tessék jókedvű lenni!!!!
:)))))
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás