Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ciklus beállítása babavárás érdekében fórum

Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)

4452. moncus
2007. júl. 12. 09:52

Főleg nyáron előfordul, hogy rövidebb a mensi a szokásosnál! most nálam is ez volt a helyzet!

szerintem aggodalomra semmi ok!!!

2007. júl. 12. 09:48
nem,tényleg nem volt vészes!de azért ez nem annyira jó.Hormonális problémákra utalhat,szóval jobban örülnék,ha eltartani 4-5 napig,de normális lenne...
4450. Christineee (válaszként erre: 4449. - 82289e3eb4)
2007. júl. 12. 09:41

Akkor sokat nem kínzott ugye?

Nekem az elmúlt két mensim olyan volt hogy alig vettem észre. Amit természetesen nem bánok. Legalább nem kínozza az embert.

2007. júl. 12. 09:40

Értem,akkor tényleg jobb,ha kicseréled!!!

Tényleg ki kell találnom mit főzzek,nincs sok időm ezen gondolkodni.Csak három napig tartott az a bizonyos...ma már csak nagyon pici barna van.

4448. Christineee (válaszként erre: 4447. - 82289e3eb4)
2007. júl. 12. 09:30
Hát igen de így folyton gondom van vele, mivel mindig leesik az aksija. Ha tudnák szerezni hozzá tokot talán még jó lenne. Az ugye összefogná. Csak nem olyan könnyű mert ez ugye ilyen kinyitható telefon.
2007. júl. 12. 09:28
szegény telefon,ha még ezt is túlélte szerintem ne is cseréld le!!!:)
4446. Christineee (válaszként erre: 4445. - Moncus)
2007. júl. 12. 09:26

Hát az ajtóba ahol e akartam szállni egy rakás csomag volt és nem lehtet emiatt leszállni ott.

A hapsi átküldött minket egy másik ajtóhoz és ott meg menet közben nyitva volt az ajtó!

És a huzatban kizuhant a telcsim.

Még szerencse hogy már nem voltunk messze az állomástól.

Visszasétáltam és megkerestem a telefont.

A telefon és az aksija hamar meglett. Csak a SIM kártyát nem találtam sokáig. De az is meglett.

Müködik is a telefon, ami nem kis teljesítmény ilyen baleset után.

4445. moncus (válaszként erre: 4443. - Christineee)
2007. júl. 12. 09:21

kizuhant??? és mégis meglett, ezt hogy csináltad?

Vmi bűvészmutatvány lehetett!

Te mit dolgozol Christ?

4444. Christineee (válaszként erre: 4442. - 82289e3eb4)
2007. júl. 12. 09:19

Én ma nem dolgozok:-)))))

De ilyenkor kell mindennfélét megcsinálnom. Úgyhogy szerintem el leszek így is.

Főzöcskézni még én se tudom mit fogok!

4443. Christineee (válaszként erre: 4441. - Moncus)
2007. júl. 12. 09:18

Hát szegénykém kizuhant a robogó vonatból!

:-((((

Megvan mindene, csak nem marad a helyén az aksija!

És kinéztem egy másikat!

2007. júl. 12. 09:17
Hát én ma főzök valami Chris,aztán majd délután megyek melózni.DE csak valami egyszerü kaját fogok összedobni.
4441. moncus
2007. júl. 12. 09:17
Mi történt a telóddal Christ?
4440. Christineee (válaszként erre: 4439. - Moncus)
2007. júl. 12. 09:08

Remélem én is !!!

:-)))

4439. moncus
2007. júl. 12. 09:05

Lujzika! Szia! Akkor ma fejtágítás??? sebaj, holnap jössz és mesélsz majd róla! Addig is kitartást!

Hajnikám! Nem jöttél tegnap, milyen volt a magánovi?Mesélj, ha van egy kis időd!

Moncsi! Remélem javul a jódozott terület:))) Mensi jelentkezik, vagy az idén már elmarad???

Lecso! Szerintem, amit Vica talált a herpeszről elég jól hangzik! Azért, ha ideges vagy inkább kérdezz meg egy dokit!

Chris! Ez jó hír, remélem a hőd továbbra is fent akar maradni!

Melánia! Ha jársz erre, akkor írj egy kicist, hogy mizu, hogy megy a munka? Miért csak a hétre kellesz, és mi lesz utána?

Vica! Örülök, hogy jól sikerült a tegnap este is!!! Tessék olyat főzni, ami nem rángat el innenn sok időre:))))

2007. júl. 12. 09:05
Szia Moncus!
4437. Christineee (válaszként erre: 4435. - 82289e3eb4)
2007. júl. 12. 09:04

Hát ma kivételesen tudtam sokat aludni.

De már kellett is.

Lehet hogy megyek új telefont venni. Az előző szegénykém balesetet szenvedett.

Még rá kell szánnom magam.

Te mit csinálsz ma?

2007. júl. 12. 09:03

Szia Moncus!!!!

Mi jól vagyunk.Remélem te is!!!!:)

2007. júl. 12. 09:03
:))akkor még te is az ébredés hatása alatt állsz.Nekem jó korán kellett kelnem,mert megkért a párom,hogy irjak ki neki valamit a gépből.:(((nem volt jó...
4434. moncus
2007. júl. 12. 09:01

Na jöttem lányok, itt vagyok!

szia Vica, szia Chris!

remélem jól vagytok!

4433. Christineee (válaszként erre: 4432. - 82289e3eb4)
2007. júl. 12. 08:59

Hát én is gondolkozom a kávén, csak hát nem a kedvencem.

De azért lehet hogy rászánom magamat!

Meg kéne mennem vásárolni is.

Na még asszem várok egy kicsit ezekkel!

:-)))

2007. júl. 12. 08:54

Ez jó jel Chris!!Maradjon csak igy a hőd!!!!

Velem semmi különös,jól vagyok.Főznöm kellene valamit,de még nem érzem a reggeli kávé hatását,ami lendületet adna hozzá!!:))

2007. júl. 12. 08:47

Szia Vica!

Köszi megvagyok, jól vagyok!

Hőm továbbra is fent és remélem ez egészen igen sokáig így marad. Na ezt jól megasszontam:-)))))

Lassan telnek a napok. Sose lesz mán jövő hét hétvége.

Te hogy vagy?

2007. júl. 12. 08:44

Szia Chris!!!

Mi újság?HOgy vagy?

2007. júl. 12. 08:44

Lecso,ezt találtam!!!

Kérdés: Az ajakherpesznek lehet-e valamilyen káros hatása terhesség idején a babára nézve?

Nálam eddig a lézeres kezelés nagyon bevált, de vajon alkalmazható-e ez a terhesség alatt is? Ezenkívül használtam a Zovirax kenőcsöt is, de nem tudom, hogy ezt most is használhatom-e?

Válasz: A herpesz vírussal gyakorlatilag együtt élünk: gyermekkorban ez okozza a bárányhimlőt, később a helyi hólyagos megbetegedést és az un. övsömört. Ha a magzat közvetlenül nem fertőződik, ártalomtól nem kell tartani.

Az elváltozások kezelésében a terhesség alatt minden esetben tekintettel kell lennie a lehető legkisebb beavatkozás, az optimálisan szükséges és minimálisan káros kezelés elveire. Ehhez képest bizony a lézeres kezelés (ez alatt az un. égetős lézerre gondolok, nem a kozmetikai lágylézerekre, amelyek hatásossága herpeszben igen kétes) úgy tűnik, hogy légvédelmi rakétával vadászunk a kis verébre...

A Zovirax sejtosztódást gátló (citosztatikus) anyag és mint ilyen, ha a babának adnánk, fatális bajt okozna. A száj kis területét egy-kétszer bekenve és a krémet nem lenyalogatva(!) persze nem kell ártalomtól tartani.

Azért van egy jobb ötletem: a patikákban fillérekért kapható a teljesen ártalmatlan Lassar-paszta. És persze célszerű B-vitaminokat szedni mellé. Az ajakherpesz hátterében igen sokszor higiénés mulasztás (közös pohár, evőeszköz, stb.) lehet, ezeket érdemes végiggondolni és kiküszöbölni.

2007. júl. 12. 08:33
Sziasztok!
2007. júl. 12. 08:24

Sziasztok csajok!!!

Mi újság?

Lujzika,örülök,hogy felbukkantál,remélem ma összefutunk.

Moncsi,a tegnapi napom is jól sikerült,nem történt semmi extra:)

Lecso,én ezt nem tudom,de ne idegeskedj,tényleg kérdezd meg a dokidat.

Örülök,hogy vannak hirek Krisztáról,köszönjük Moncus:)

4426. Moncsiga
2007. júl. 11. 19:14

Lecso, Drága, kérdezz meg herpesz ügyben egy dokit. Azt tudom, hogy a már kint lévő babánál nagyon kell vigyázni, hogy meg ne fertőzzük. De hogy odabent mi a helyzet, nem tudom. Ha kiderítettél valamit írd meg kérlek, mert nekem is szokott herpim lenni. Remélem teherben is leszek, jó lenne felkészültnek lennem majd.Köszi!

Hajnalom! Kapd el a grabancát annak a jó melónak! Ha látják, hogy nagyon érdekel, biztos még szimpibb leszel nekik.

Köszi Moncus a híreket Krisztánkról. Olyan drámai volt az eltűnése, azt hittem valami komoly bajban van.

Vicus-cicus! Remélem a 2. napod (meg a hátralévő összes többi is ) olyan jól sikerül, mint a tegnapi!!

2007. júl. 11. 18:48

Sziasztok!

Ma sajnos annyi dolgom volt, hogy nem jutottam ide hozzátok.

Most itthonról bekukk csak, aztán megyek tovább. Holnap sem tudok jönni, mert fejtágitáson leszek egész nap.

Moncus, a fiamat nem kell félteni. egyszerre 3 lánynak udvarolt a suliban, úgyhogy sztem a lányos anyák retteghetnek. Azért próbálom kordábantartani. Veled minden okés? Milyen az új góré most már ennyi idő távlatából?

Vica, örülök, hogy jó a melóhelyed. De azért fárasztó lehet ilyen későn dolgozni. Jól esett, hogy hiányoltál.

Hajni, sikerült döntened munkaügyben? Miki még sehol?

Moncsi, jobban vagy már. Sikerült az ebéd?

Chris, sajna én nem értek a hőmérőzés tudományához, de sztem napközben nem érdemes mérni, főleg ilyen melegben. Drukkolok, hogy a pociszúrás a beágyazódás jele legyen.

Kriszta, örülök, hogy legalább nem veletek van baj. Hiányzol a fórumból nagyon.

Lecso, ha a szádon jön az nem olyan nagy baj, csak ne piszkáld, nehogy átvigyed máshová. Fogkrém hamar leszáritja, fokhagymával is szokták kenni, mert az fertőtlenit. Remélem, tudtam vmit segiteni.

Hirtelen, ennyit tudtam, remélem nem hagytam ki senkit.

Mindenkinek sok puszi!

Pénteken jövök.

4424. Hajni.
2007. júl. 11. 17:34

sziasztok!

van erre valaki?

2007. júl. 11. 17:20

Sziasztok!

Jelentem délelőtt mértem kiváncsiságból hüvelyben is hőt.

Ott 37,7 volt. Kint meg ugye 37,1.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook