Férfi vagy a nő kezdeményezzen? (beszélgetés)
Megèrteni minden, mit te írni.
Különben azt mondják, hogy a lelkesedès diktálja az iramot, de a kitartás èri el a cèlt! ..Ès ez mindenre igaz.
Szóba elegyedni lehet, az még nem jelent semmit. Szoktam beszélgetni a szomszédasszonnyal, a munkatársnőim közül egyesekkel, ismerősökkel, stb. Vannak akiket 10-20 éve ismerek, ezek hétköznapi társalgások, valószínűleg egyikükben sem merül fel hogy a házba akarok rontani.
Itt most arról van szó ha jól értem amikor az ember mást is szeretne, ami érdekében ha tenni akar valamit akkor kínos szituációba keveredhet. Például az egyik ilyen esetemben, amiről meséltem egy sok éven át tartó általam jónak tekintett emberi kapcsolat ment tönkre örökre.
Értem, tudom hogy Te a klasszikus módon gondolkodsz több ilyen dologról, beszélgettünk már róla hogy különbözően látunk dolgokat, azt lehet így virtuálisan is. Nekem mindig az jött be, amit írtam, ezek a negatív, illetve a pozitív tapasztalataim.
Lèpj oda úgy, hogy ne tűnjön nyomulásnak. Kèrdezz valamit, vagy kèrj segítsèget..Szóba elegyedtek, ès már ki is alakul egyfajta beszèlgetès, amit tovább lehet folytatni. ..így nem èrzi majd senki, hogy ajtóstól rontottál a házba!
Èn mindig meghagytam a fèrfiaknak a kezdemènyezèst. ..Ha nekem nagyon tetszett is valaki, de a srác nem tett az ügy èrdekèben egy lèpèst sem, nem tudtam sajnálni. A nőknek Fèrfiakra van szüksègük, nem Nyuszikra!🙂
Èn cserkèsszem be, s otthon èn hordjam majd a nadrágot is?..🙂 Számomra abszurd lenne!!
Ez az èn vèlemènyem erről.
Mèrt kell bármi miatt is szègyenkezni, ha kulturáltan, illemtudóan viselkedünk?! Èrezze magát rosszul az, aki nem kèpes kezelni az adott helyzetet.
...Viszont minden tanulható.
Már fejtem is bővebben...🙂
Èletedben összesen kètszer próbáltál kezdemènyezni!
Kiszemeltèl kèt lányt, szimpik voltak, de mindkettő simán elküldött a francba, emiatt te nagyon cefetül èrezted magad, s többè nem is beszèltèl velük.
Lehet rossz passzban voltak, vagy valóban menekültek előled. ..de ez mèg nem elèg nyomós ok a megfutamodásra!
Leromboltad magad egy kudarc miatt. Öreg hiba! Te egy Fèrfi vagy, akinek emelt fővel kell viselnie a negatív tapasztalatokat is. ..mert ők is tanítanak valamit. Lehet a viselkedèsi stílusodon, stb lehetne változtatni, hogy legközelebb sikerüljön. Gyakorlat teszi a mestert!
Aztán szégyenkezzen a férfi hogy mennyire félreértett egy szituációt?
Akkor már inkább az a módszer, hogy az internetes partnerkeresőn kiírja az ember hogy mit szeretne, aztán majd valaki elolvassa és ha megfelel a kritériumoknak jelentkezik. Lehet hogy akkor se lesz belőle semmi, de legalább nem lehet félreérteni a helyzetet.
Volt, hogy én kezdeményeztem, volt, hogy a férfi.
Volt, hogy nem jött be a kezdeményezésem, s utána - a negatív tapasztalat miatt - már nem mertem kezdeményezni másnál sem, annak viszont az jött volna be, ha én kezdeményezek.
:-)
Szerintem az már egy másik téma.
Itt két "normális"-férfi/nő-ről van szó.
Azért ez nem ilyen egyszerű.
A homofóbok a megmondhatói, milyen kínokat kell kiállniuk.
Tehát akkor összegezve, a nők a férfiakat akarják, a férfiak pedig a nőket.
Elég egyszerű.
Legalább is abban a percben amikor kezdeményez.
Utána pedig jön a folyamatos változás.
További ajánlott fórumok:
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Ki kezdeményezzen a férfi vagy a nő?
- Szeretik a férfiak, ha a nő kezdeményez?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- A férfi vagy a nő dolga a kezdeményezés?