Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Cigánypecsenye roston recept

Cigánypecsenye roston recept

A Cigánypecsenye roston hozzávalói:
4 nagy szelet tarja
2 evőkanál olaj
4-5 gerezd fokhagyma
0,5 dl fehérbor

őrölt bors


A Cigánypecsenye roston elkészítési módja:
A tarjaszeleteket kissé kiverjük sóval, őrölt borssal és zúzott fokhagymával vastagon bedörzsöljük. Ráöntjük az olajat meg a bort és hűvös helyen, néhány órán át érleljük. A pácból kiemelve lecsepegtetjük és faszénparázs felett mindkét oldalát pirosra sütjük, közben a visszamaradt páclével néhányszor meglocsoljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A cigánypecsenye roston elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook