Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
8027. darkangel69 (válaszként erre: 8025. - Vendegina)
2017. jan. 24. 13:03

Általában minden nap benézek a fórumra, van, h többször is. Írj ha kérdésed van, hátha tudok segíteni.

Így igaz! Az önsajnálat nagyon rossz ha le akarsz szokni a cigiről. Max. azért sajnálhatjuk magunkat, h eddig is ilyen sokat költöttünk erre a szemétre. Azt javaslom rakd le minden nap a nem elszívott cigi árát. Nagyon sajnálom, h én nem tettem le minden nap.

8026. vendegina (válaszként erre: 8025. - Vendegina)
2017. jan. 24. 12:19
Ja, mert úgy olvastam, a nővéred tapasszal szokott le, ez nem derül ki a mostani hozzászólásodból 😊
8025. vendegina (válaszként erre: 8023. - Darkangel69)
2017. jan. 24. 12:17
Szia, köszönöm szépen a válaszod. Kicsit utánaolvastam a te történetednek, nagyon kemény csajszi vagy 😊 azt írod, hogy neked talán kicsit könnyebb volt, szerintem csak jobban viselted, nem sajnáltad magad annyira 😊 most megpróbálom én is ezt a taktikát! Már megy a cigi és a gyogyi nélküli élet, csak még mindig nem érzem ettől boldogabbnak magam. El fogok kezdeni örülni a szabadsagomnak! Egyben válaszoltál is a következő kérdésre: én még nem hallottam hogy bárki leszokott volna tapasszal, de a nővéred igen, ezek szerint lehetséges 😊
8024. Esztikati
2017. jan. 23. 10:53
Sziasztok! dohányzás leszoktató programra járok, kb egy hónap múlva lesz a nap, ami után nem gyújtok már rá. Azt is el kell döntenem addig, hogy milyen "segítséget" választok, gyógyszert vagy nikotintapaszt. Van itt valaki, aki még csak most tervezi a leszokást? Aki már benne van, annak kitartást kívánok :)
8023. darkangel69 (válaszként erre: 8022. - Vendegina)
2017. jan. 22. 16:56

Szia! Ez a "bármikor rá tudnék gyújtani érzés" nálam még 4 év után is meg van. Na nem szenvedek vagy ilyesmi, csak egyszerűen jól esne egy cigi. A nővéremmel majdnem egyszerre szoktunk le, ő most szilveszterkor beleszívott valakinek a cigijébe, és azt mondta nagyon rossz volt. Én félek, hogy nekem jól esne, ezért ki sem akarom próbálni. Minek? Nem hiányzik. Nem játszok a tűzzel!!!! Isten őrizz, h mégegyszer viisszaszokjak.

Olyan hamar eltelt ez a 4 év - észre sem vettem. Neked is el fog, csak légy kitartó. Az első napokat, heteket, hónapokat nagyon figyeltem, de olyan 6 hónap után egyre ritkában jutott eszembe, már nem nagyon szamolgattatam.

8022. vendegina (válaszként erre: 8020. - Darkangel69)
2017. jan. 22. 10:10
Sziasztok, hát sajnálom, hogy én nem abban az időben kezdtem, nagyon jólesett volna a támogatás 😊 de nincs gond, csak vannak nehezebb időszakok. 1 hónapja és 20. napja nem dohányzom. Bármikor rá tudnék gyujtani sajnos... De tudom hogy az mivel járna. Úgyhogy még küzdök és bízom a pozitív végkimenetelben. Gratulálok nektek szívből 😊
2017. jan. 20. 17:39

Az Ön leszokásának eredménye számokban:

dohanyzas.hu

2013/01/06 00:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

4 év, 0 hónap, 14 nap, 17 óra, 33 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 41300 db.

Az így megspórolt költség: 1 086 842 Ft

Egyéb adatok:

Ezen idő alatt nem füstölt el 41,3 kg. dohányt,

nem szívódott fel a szervezetében 82,6 gramm nikotin,

nem mérgezte magát 247.8 gramm kátránnyal és 206,5 gramm szénmonoxiddal.

8020. darkangel69 (válaszként erre: 8017. - Jimmy200)
2017. jan. 20. 17:39
Az biztos! Nekem nagyon sokat segített a fórum. Bizonyítani akartam elsősorban magamnak, a barátaimnak, a családomnak és nektek, hiszen bármilyen problémámmal mindíg fordulhattam hozzátok. Akkor emlékszem, tényleg kiveséztünk minden hozzászólást. Ebből is adódtak a véleménykülönbségek. De ettől volt jó!
8019. andi6020 (válaszként erre: 8018. - Jimmy200)
2017. jan. 20. 16:13
Milliomos vagy! :D
8018. jimmy200
2017. jan. 20. 16:04

2012/07/22 22:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

4 év, 5 hónap, 27 nap, 18 óra, 3 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 31198 db.

Az így megspórolt költség: 1 042 669 Ft

Egyéb adatok:

Ezen idő alatt nem füstölt el 31,198 kg. dohányt,

nem szívódott fel a szervezetében 62,396 gramm nikotin,

nem mérgezte magát 187.188 gramm kátránnyal és 155,99 gramm szénmonoxiddal.

Aztaaaa!!!

8017. jimmy200
2017. jan. 20. 16:02
Milyen gyorsan megy az idő.....
8016. jimmy200 (válaszként erre: 8015. - Darkangel69)
2017. jan. 20. 16:02

Húúú,hát persze!!

Az egy élmény volt akkor!

Tök jó hangulatban,nagyon tetszett nekem.

Igaz voltak nézeteltérések is,de anélkül nincsen.

2017. jan. 19. 22:38
Spadie, Zsó69, Pesu, Tiszakeszi.... emlékeztek még? Visszaolvasgattam egy kicsit. 😉
8014. darkangel69 (válaszként erre: 8013. - Darkangel69)
2017. jan. 19. 22:31
* Mokis nemrég jelentkezett. Nem kérdés volt, hanem kijelentés.
8013. darkangel69 (válaszként erre: 8012. - Kuli 57)
2017. jan. 19. 22:29

Üdvözöllek Ilu mama, és Jimmy, ja és új leszokók!

Meg melengeti a lelkem ha a régiek közül valaki beköszön! Mokis nemrég jelentkezett? Mi lehet a többiekkel? Greensleeves, Adlene, Jegermeister.....?

8012. kuli 57
2017. jan. 17. 12:48
Sziasztok regiek es ujak ! Jimmy, latom segedkezel, tanacsot adsz, szuper !Darkangel ,hello !2012oktobereben hagytam el a cigit, azota egy szalat sem szivtam!Egy nagyon jo csapat volt itt es remelem sokan elhagytuk !Talalkozhatnank a nyaron, ahogy reg megfogalmazodott !VENDEGINA meszirol megerzem a cigi szagot es menekulok, nagyon rossz, pedig szivtam 36 evet !Minden jot nektek ! Szia ZSO !
8011. vendegina
2017. jan. 14. 08:50
Sziasztok, helyzetjelentek :) 1 hónapja és 12. napja nem dohányzom. Nem mondom, hogy nem jut eszembe, de nincsenek elvonási tüneteim. Hányingerem már egyáltalán nincs a gyógyszertől, igaz, fél mg-osat szedek és csak naponta egyszer, már csak 3 napig. Az éjszakák változók, szerintem még mindig sokkal intenzívebb, mint előtte volt, viszont már nem mindig emléxem az álmokra. Szóval jól vagyok, és nagyon örülök, hogy ennyi ideje nem cigizek. Mert nélküle is van élet. Nem érzem boldogabbnak magam emiatt, de van. A dohányzókat még egyelőre kerülnöm kell, mert mikor megérzem, sajnos egyáltalán nem taszít a szaga. Remélem egyszer eljutok oda, hogy büdösnek érzem :)
8010. Marylu56 (válaszként erre: 8009. - Vendegina)
2017. jan. 9. 13:02

Szia vendegina!

Én is úgy gondoltam ennyi idő menni fog már gyógyszernékül, de sajnos érezem vele sokkal könnyebb volt. Még bírom de holnapra meglesz a gyógyszer és újra szedni fogom. Nem tudom, hogy csak képzelődök, vagy tényleg így van. Nekem már évek óta volt a torkommal valami, ami most kezd fel jönni mióta nem cigizek. Folyamatosan kellet az inhalátort is használnom mert fulladtam már. Most nem kell semmi kb 1 hét után. Én nem szeretnék semmilyen nagyobb kísértést főleg nem 3 hónap múlva. Most azt remélem, hogy minden nappal könnyebb lesz és nem nehezebb.

8009. vendegina (válaszként erre: 8008. - Marylu56)
2017. jan. 7. 09:08
Szia Marylu56, szinte egyszerre kezdtük :) Én ugyanazon a napon csak 22.20-kor :) Érdekes, hogy most úgy érzem, ez egy kicsit más, mint a többi. Elhiszem, hogy most sikerülni fog. A 3. hónapnál számítok egy nagyobb kísértésre, azt kell valahogy kezelni, aztán szerintem győzni fogunk. És persze majd akkor, ha kiürül a szervezetünkből a gyogyi. Erről egyetlen hozzászólást olvastam csak, de senki nem reagált rá, úgyhogy nem tudom, mi fog történni. Az is lehet, h akkor szokott vissza a zöme és el is tűntek :( Még 9 db fél mg-os tablettám van 9 napra, utána abbahagyom a gyógyszert. Elszánt vagyok, hogy enélkül is menni fog. Ha túl sok megingás lesz, akkor felíratok még a dokival egy adagot, mert muszáj véget vetni ennek az időszaknak. Van viszont valami, amiben kérném mindenki segítségét. Egy jó ideje (több hónapja, éve is talán) a cigi miatt olyan a torkom, mintha állandó gyulladásban lenne. Valamelyest javult a helyzet, de még mindig érzem, mint amikor megfázunk és begyullad a torkunk. Tapasztalt valaki ilyen tünetet a cigitől, és ha igen, elmúlt-e? Mikor? Elmenjek dokihoz? Félek...
8008. Marylu56
2017. jan. 6. 12:47

2016/12/02 23:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:

1 hónap, 3 nap, 13 óra, 15 perc.

A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 918 db.

Az így megspórolt költség: 53 147 Ft

Ez meg is van mert gyűjtöm. 43 év dohányzás sok próbálkozás után a ch -val itt tartok. Sikerült már máskor is eljutnom tovább is, de vagy túl könnyű volt, v nem akartam igazán. Mindig az az 1 szál volt az oka, hogy vissza estem. Éveket kellet várni, hogy erőt érezek az újrakezdéshez,közben sok mindent kipróbáltam ami jó sok pénzem be került,/ Alen Carr, hipnózis,biorezonancia/,valameddig mindig ki tartottam de nem sikerült végleg. Most úgy érzem sikerülni fog,sokat segít, hogy olvasom a tapasztalatokat itt a forumon.

8007. vendegina
2017. jan. 5. 21:35
Sziasztok, örömmel látom, hogy én vagyok az egyetlen, aki jelenleg le akar szokni a Ch-val. Rendben vagyok :) Ma olvastam, h hamarosan ízesített cigit már nem lehet kapni, úgyhogy épp időben léptem. Mentolosat szívtam csak. De ez a telefonom szerint is már 1 hónapja, 2 napja és 23 perce volt utoljára! Egyre könnyebb most már. Néha még könyörög szörnyi a nikotinért, de egyre gyengébben. Kerülnöm kell az alkoholt és a dohányosok társaságát egyelőre, mert még nem bízom 100%-ig magamban. De győzni fogok. Barátnőm Amerikában járt az ünnepek alatt. Mondtam neki, hogy épp leszokóban vagyok, és elmesélte, hogy képzeljem el, alig látott embert cigarettával a kezében Miamiban, még a kijelölt dohányzóhelyeken sem. Érdekesnek találtam, mert itthon alig látni olyan embert, aki nem cigarettával a kezében sétál az utcán. Nem így látjátok? Én már úgy sétálok, és nagyon büszke vagyok magamra. Az utóbbi pár napban mintha kicsit megváltoztam volna. Nem tudom megmagyarázni. Úgy érzem, h erre a leszokásra nem kell annyira rákattanni, mert akkor még nehezebb, ha állandóan azzal foglalkozik az ember. Úgyhogy élem a napjaim, visszarázódok a hétköznapokba, és időnként megveregetem a vállam. Csak így tovább :)
8006. jimmy200
2017. jan. 2. 17:55
Szerintem,ha lehetőséged engedi szedd végig a teljes kúrát.
8005. vendegina
2016. dec. 30. 20:12
Holnap lesz pont annyi napja, h nem dohányzom, mint amennyi évet szívtam :)
8004. vendegina
2016. dec. 30. 20:11
Szia Rockyy, de irigyellek :) Egyelőre még nem látom, hogy ez nekem is sikerülhet. Jelenleg a célom a 3 hónap, aztán megyek fokozatosan előre. Ma nem volt semmi különös, eszembe jutott sokszor, de nem váltam idegessé. Még az is furi számomra, hogy már lassan 1 hónapja elhagytam a cigit. Ez az utóbbi 2-3 évem alatt, sok-sok próbálkozással sem sikerült. Nem nézem mindennap a telefonom, mert stresszel, de most ránéztem: 27 nap, 21 óra, 50 perc :) :) Holnap szilveszter, szerencsére senki sem cigizik a társaságban, mert az nehéz lenne még. Mindenkinek jó bulit holnap este :)
8003. Rockyy (válaszként erre: 8001. - Vendegina)
2016. dec. 30. 13:51

Csökkentsd az adagot fokozatosan a minimumra,pár nap és elhagyatod teljesen..

Jelenleg 8 hónap, 8 nap, 3 óra, 47 perc.a füstmentes idő.. :)

8002. Rockyy (válaszként erre: 8001. - Vendegina)
2016. dec. 30. 13:38
Tapasztalatom szerint pár hét cigi mentes idő után már inkább rajtad múlik és nem a ch-n hogy hogyan tovább,annyi biztos hogyha elhiteted magaddal hogy innentől gyógyszer nélkül is menni fog akkor úgy lesz...
8001. vendegina
2016. dec. 30. 07:18
Szia, jól állok :) Azóta nem kívántam, biztos a nagyon rossz élmény miatt. Néha még mindig hányingerem van, mikor rágondolok az ízére. Megígérem, nem szívok, mindig ezen buktam el eddig, a csakmégegyszálon. Viszont a gyógyszertől már nincs hányingerem. Igaz, fél mg-ot szedek naponta, talán a csökkentett adag miatt van. Az álmok még üldöznek. Már sokkal jobban alszom, de mindig emlékszem rá, hogy mit álmodtam. Hol szívesen, hol nem. Azt hiszem, feliratok még egy adag gyógyszert, mert még mindig könnyen megingok. Szeretném tényleg végérvényesen lezárni ezt a 28 évnyi bagós időszakot. Annyi tervem van az árából, és mindig jó érzéssel tölt el :)
8000. jimmy200
2016. dec. 28. 09:24

Szia!Kerüld kérlek a cigiket.Többet ne,ha lehet.Ez veszélyes!

Ha lehetőséged van rá szedd végig az egész kúrát!

Egy szál cigit sem többet!!Okés?

7999. vendegina (válaszként erre: 7998. - Jimmy200)
2016. dec. 27. 17:52
Szia Jimmy200 :) Azért örülök neked ennyire, mert láttam, hogy sok sorstársnak segítettél már a hozzászólásaiddal, mosolyogtam, mikor megláttam a neved, mert mintha egy régi ismerős jött volna el hozzám kis biztatást adni :) Az ünnepek alatt sajnos megkísértett, bátyámnál voltam látogatóban és kihasználtam, beleszívtam a cigijébe. Nagyon rossz volt, azonnal hányingerem lett, úgyhogy ennyi. Nem azért tettem, mert kíváncsi voltam, hanem azért, mert nagyon megkívántam, hogy érezzek vmit abból a régi érzésből, de persze a gyógyszer egy az egyben meggátolta, h bármit is kapjak. És igen, tudom, h a tűzzel játszom. Karácsony előtt volt nálunk egy buli, na, ott majd meggárgyultam egy szálért (mert ittam alkoholt is), szerencsére nem volt senki a társaságban, aki dohányos lett volna. Össze kell szednem magam, mert nem lesz ennek jó vége :( Mindemellett azért el kell mondanom, hogy a nap 24 órájából csak igen keveset jut eszembe, de akkor elég intenzíven. Szerencsés vagyok, hogy viszonylag kevés dohányos van a környezetemben, ha valaki még cigizne a közelemben, nem állnék jót magamért. A kis kudarcomon felül azért meg kell jegyeznem, hogy nagyon sok olyan szituációt kezeltem jól, amin akaraterős módszerrel elbuktam volna. Még mindig keresem a pótcselekvést, egyelőre nem találom. 25. napomnál tartok, csak 1 szemet szedek naponta, jövő héttől pedig csak fél mg-ost. Egyik hozzászólásban azt olvastam, ha az ember abbahagyja a Ch. szedését és kiürül a gyógyszer a szervezetéből, akkor sokkal intenzívebben fog jelentkezni az elvonási tünet, mert tulajdonképpen a szer nyomja el. Senki nem válaszolt erre, kíváncsi lennék rá, hogy ez tényleg így van-e. Sikerélményem is volt: külföldről hazajött a fiam a barátnőjével, és olyan jó volt átölelni őket úgy, hogy tudtam, nem fognak elhúzódni a büdös cigiszag miatt. És nem húzódtak el :) :) :) Boldog új évet kívánok mindenkinek, ha addig nem jelentkeznék!
7998. jimmy200 (válaszként erre: 7996. - Vendegina)
2016. dec. 26. 11:20

Szia Vendegina!

Sok sikert,menni fog!

Én már több mint 4 éve szoktam le erről a szemétről.

A hányinger?Ne éhgyomorra vedd be semmiképp.

Étkezés után bőséges folyadékkal,nekem ez jött be.

Minden jót!!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!

❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook