Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Szia!
Én így ahogy írod, tavaly augusztus környékén tévedtem ide és kis hezitalas után felirattam a ch-t majd szedtem is egy darabig. Aztán jött a kísértés. 😑 Egy hónap dohányzást követően ismét elkezdtem szedni, tartottam is magam egy darabig kb 30napig, majd munkahelyi gondok, munkahely váltás (sajnos megint volt mire fogni) ekkor még nem gondoltam komolyan! Születésnapomon gondoltam egy merészet és azóta nincs cigi! Ch az ismét segítség, nem is kicsi.
Sziasztok!
Miután elég régóta él ez a fórum,és nem olyan túl régi az utolsó hozzászólás,gondoltam hátha újra lehetne éleszteni.Én nagyon sokat köszönhetek az itt jelenlévő és volt fórumtagoknak,de ez egy külön sztori,később majd elmesélem.Egyenlőre arra lennék kíváncsi,hogy rajtam kívül van-e valaki aki ugyanúgy csak idetévedt olvasgatni majd ittragadt,ne adj" Isten elkezdte,vagy szedi is már Champix-et?Minden hozzászólásért nagyon hálás leszek.
Sziasztok!
Már egyszer sikerült a Champix segítségével 7 évre megszabadulnom a cigitől.Most ismét elhatároztam.Van egy doboz gyógyszerem,de az első 3 szem hiányzik.Mit gondoltok,kezdhetem a 4.szem gyógyszerrel?Az is 0,5 mg.
Mindig a kifogások :D :D
fél éve leraktam a cigit és nem híztam. Ja... igen, odafigyelek mit és mennyit eszek. :D ja... az ivásra is.
Kis lépés az emberiségnek
De nagy lépés nekem!!!
Sziasztok!
Olyan jó ezt látni😊!
2019/11/18 21:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
9 nap, 23 óra, 15 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 180 db.
Az így megspórolt költség: 12 060 Ft
Egyéb adatok:
Ezen idő alatt nem füstölt el 0,18 kg. dohányt,
nem szívódott fel a szervezetében 0,36 gramm nikotin,
nem mérgezte magát 1.08 gramm kátránnyal és 0,9 gramm szénmonoxiddal.
Szia!
Köszönöm a tanácsodat megfogadom!
Szisztok!
Ma van a 8. füstmentes napom!
(Eddig meglepően jól bírom):)
Ezért arra gondoltam hogy az esti gyógyit megfelezem (a reggeli az marad az előírt 1mg)
Misi1981 barátom veled mi a szituáció?
Minden a terv szerint halad?
Drukkolok!!!🤞
Én 2008. november 4-én tettem le a cigit, és az óta sem hiányzik, (na, jó néha a gondolattal eljátszottam)
Nem bántam meg, hogy így döntettem, nem zavar a cigi füst és az sem, hogy ott dohányoznak mellettem.
Mindenkinek csak kitartást tudok kívánni.
Helyes!:)
Ügyi vagy!
Szia Misi1981!
Hogy állsz a mai nappal?
Nekem se sikerült a 20. - a...
most 21 órakor nyomtam el... Remélem az utolsót
Sokkal!! Már azt hittem ,hogy immunis lettem a CH-ra:))
Végülis a 16.nap végén tudtam a STOP napot kijelölni.
De én azt mondom:Inkább későn ,mint soha!
Lekopogom azóta jól bírom!
Elkezdtem a legelejéről olvasni a fórumot(nagyon motivál ez is!)
Megfogadtam hogy a kúrát végigcsinálom ,hogy ne essek bele ugyanabba a csapdába
Üdv!
Másodszorra ugye hogy nehezebb?
Szia Misi1981!
Akkor mi majdnem egyszerre kezdjük a második(végső) harcot!
Sok sikert és kitartást hozzá!!!
Sziasztok!
Én november 3.-án kezdtem el a gyógyi szedését (újra)és 18.este óta 21óra óta füstmentes vagyok:)
Régebben próbálkoztam már a CH kúrával de én is úgy mint sok “sorstársunk” azt gondolván 4 heti gyógyszertől 23 év függőségét
(Napi 1 doboz) feledtetni tudom.
Elbíztam magam:(
Most újra készen állok mert eldönöttem fejben hogy le AKAROK szokni erről a sz*rról!!!
Mellékhatást amit tapasztalok az émelygésen kívül mást nem ami a CH bevétel után kb 5 percen belül szokott jelentkezni de nem vészes.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák