Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Cetelem hitelkártya segítség... fórum

Cetelem hitelkártya segítség... (beszélgetős fórum)

15. TSzilvi01 (válaszként erre: 14. - Baumann)
2014. júl. 24. 09:20
A CETNET csak akkor működik, ha előzőleg kérték ill. a szerződésben megadott telefonszám kell hozzá!
2014. júl. 23. 20:59
És még egy gyors kérdés :) Láttam az oldalukon ,hogy neten keresztül is le lehet ellenőrizni (CetNet) és ahoz a kártyaszám kell és a kód gondolom az utóbbit szerződés kötésnél adták ,tehát oké nincs papr de így is meg lehet nézni a dolgokat nem ?
2014. júl. 23. 20:40
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat ,igen valószínűleg a kártya használatba van mi meg fizetünk :( És így van nem fognak ki adni tájékoztatást :D Csak gusztustalannak tartom ,hogy azt mondja nem kap kimutatást és mindig 60 E ft van rajta ,ami már 2,5-éve törlesztve van havi 15 E ft-al ....
12. moonlight13 (válaszként erre: 10. - Bözsi néni)
2014. júl. 23. 18:41
Ja, most látom, hogy milyen korrekt választ adtál!
11. moonlight13 (válaszként erre: 8. - Gyopárka)
2014. júl. 23. 18:40

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a bankok telefonon adnak bármilyen adatot más kártyahasználatáról?!

Csak az tud bármit is intézni, akinek a nevén van a kártya! Ha meg ő variál vele valamit a háttérben, biztos, hogy nem fog meghatalmazást adni!

10. Bözsi néni (válaszként erre: 1. - Baumann)
2014. júl. 23. 16:35

Szia!


A bank nem ad ki semmi adatot, csak a jogosultnak, akit beazonosítanak PIN kóddal és egyéb adatokkal.


Ez szerintem rendben is van, senki nem szeretné, ha bárki idegen intézkedhetne, rendelkezhetne a bankszámlája felett, nem? Szóval a banktitok igen fontos dolog.


A helyedben beszélnék a kártya tulajdonosával, és megmondanám neki, hogy pontosan mennyi pénzt fizettem már ki, és mostantól csak akkor vagyok hajlandó fizetni, ha ideadja a kártya számla kivonatát.


A bank mindig bőven időben megküldi. Rajta van pontosan a befizetés, és az is, hogy mennyi volt a kamat, a biztosítás (ha van), és az is, hogy volt-e az adott hónapban vásárlás a kártyával. Szóval látnád, hogy mi a helyzet.


Ezt kellett volna tenni az elejétől fogva, szerintem kérd el visszamenőlegesen is. Ha azt mondja, hogy nincs meg, akkor kérjen a banktól másolatot - bár az pénzbe fog kerülni, de lehet, hogy megérné.

2014. júl. 23. 16:15

hát meg bármennyit befizethetsz,ha többet tudsz akkor többet,annyival hamarabb túl vagy rajta és amit már befizetsz azután nem számol kamatot,ez kicsit más mint a sima hitelek és csökken a minimum fizetendőd is...persze tutira kéne menni hogy nincs használva

szerintem letétbe kéne helyezni a kártyát addig míg ki nincs fizetve a tartozás:)

2014. júl. 23. 16:08
hű, basszus, ez nem egyszerű, a bankok nagyon szigorúak,nem tudom a meghatalmazás működik-e, ha tudod a szerződéses adatokat én simán telón rendezném a dolgot,mintha én lennék a tulaj,szerintem úgy a legegyszerűbb, de kérik a kártyaszámot is
2014. júl. 23. 15:59

nekem is van,minden hónapban küldenek elszámolást, igaz annakidején csekkes fizetést kértem,de mindíg utalom a pénzt,úgyanúgy működik mint más hitelkártyák, szerintem már kevesebb tartozásnak kéne lenni, meg különben is a törlesztő nem egyforma, mert ahogy csökken a tartozás úgy csökken a törlesztő is, mert a törlesztő mindíg a tartozás 5 %-a...de ez más hitelkártyáknál is így van általában,szóval semmivel sem rosszabb mint a többi...nekem cetelem juhar van

viszont ha nem a ti neveteken van, nem fognak szerintem tájékoztatást adni,mert nagyon szigorú azonosítás van, de ha tudod az adatokat és telefonon érdeklődsz, úgy mintha te lennél a tulaj akkor sikerülhet...én mindíg telón szoktam informálódni,mert nincs a környékünkön cetelem

2014. júl. 23. 15:56
Én írnék egy levelet nekik hogy kéred küldjenek egy részletes forgalmi kivonatot azon rajta van....ha meghatalmaztatod azzal akinek a nevén van-ha arra gondolsz hogy esetleg titokban használják és veled fizettetik ki-szóval ha van meghatalmazásod akkor te is megirhatod a levelet nem kell annak irnia aki nevén van de a kéttanús meghatalmazást csatolni kell-arra nem biztathatlak persze hogy ird alá simán helyette:) de gondolom felmerült ez is benned ha ilyet kérdezel....jobb tsiztán látni kérj irásban egy kivonatot-telün biztos hogy nem mondják meg főleg ha nem a te neveden van
2014. júl. 23. 15:38

Amennyiben csekken fizetitek a törlesztőt, úgy postai úton küldik minden hónapban az elszámoló számlát, amin szerepel a befizetés összege, mennyi a kamat stb.!

Arra viszont nagyon kell figyelni, hogy minden hónap 7-éig beérkezzen hozzájuk a pénzt különben több ezer forint késedelmi pótlékot számolnak fel és úgy elég nehéz lesz kitörleszteni a pénzt! Remélem tudtam segíteni!

2014. júl. 23. 15:32
Úgy tudom először a kamatot fizeti ki az ember,az alap marad a végére.Emellett a Cetelem az egyik legnagyobb THM-mel dolgozó bank.Sok ajánlatát néztem már,de iszonyú összegeket vesznek ki az ember zsebéből.
2014. júl. 23. 15:23
Hivd fel oket telefonon
2014. júl. 23. 15:21
Van elszámolás. Nem részletes de az alap forgalmat h mennyi lett befizetve illetve mennyi volt a terhelés mennyi még a tartozás az rajta van.
2014. júl. 23. 15:17

Sziasztok , segítségeteket szeretném kérni ,van egy hitelkártya a családba mi fizetjük a törlesztő részletét ( anno mi használtuk fel de nem a mi nevünkön van ) természetesen "állítólag " nincs használva .A kérdésem a következő akinek esetleg van ennél a banknál hitelkártyája vagy volt ,hogy valóban nem kap az illető havi elszámolást postai úton ? És a másik 300.000ft a keret 2,5-éve fizetjük 15.000 Ezer -ft -al havi szinten , és csak 60.000 E-ft van még mindig rajta??!!

Előre is köszönöm a segítségeteket !

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook