Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Céklás fasírt recept

Céklás fasírt recept

Elkészítési idő 35 perc

A Céklás fasírt hozzávalói:
0,5 kg darált hús
20 dkg cékla
1 tojás
5-8 gerezd fokhagyma( tetszés szerint )
zsemlemorzsa
só, bors


A Céklás fasírt elkészítési módja:
A húsból fasírt masszát készítünk a beáztatott kenyér, vagy zsemle nélkül , amibe belereszeljük a nyers céklát.Annyi zsemlemorzsát rakunk bele ami felveszi a nedvességet és formázhatóvá teszi a húspogácsának valót.

A kisült húsgombócokat majonézes tormával bolondíthatjuk meg.


Kategória: Húsételek receptjei


A céklás fasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook