Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Cékla-alma-hagyma saláta recept

Cékla-alma-hagyma saláta recept

A Cékla-alma-hagyma saláta hozzávalói:
1 db póréhagyma vagy vöröshagyma
1 db nagy cékla
2 db alma
cukor

köménymag
balzsamecet vagy háztartási ecet
olíva olaj


A Cékla-alma-hagyma saláta elkészítési módja:
Kevés olajon együtt párolom a megtisztított és felszeletelt hagymát és céklát. Nem kell megvárni, míg teljesen megpuhul a répa, úgy jó, ha kissé roppan. Ezután ízesítem a cukorral, sóval, köménymaggal, ecettel, tetszés szerint. A végén hozzáadom a kockákra vágott a almákat, az egészet összekeverem, hogy az utóbbiak is átvegyék a cékla szép piros színét.

Melegen - hidegen egyaránt finom saláta.

Fotó megtekinthető a naplóm 525. bejegyzésében.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A cékla-alma-hagyma saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook