mikor jöttök majd? mert én utoljára eltolom holnapra a dokit :s lementünk és már voltak elöttünk :S most jöttünk fel! Basszus mikor kel lemenni hogy elsők legyünk? vagy mndenkinek baja van?
Lehet hogy hülye vagyok de én nem várok a két gyerekkel tömegben több mint fél órát hogy aztán még elkapjanak valamit :S na ezért hülyeség ez a h1nes oltás a rendelés elött 1 orájában is amit be akarnak vezetni mert a sok beteg elöbb megy hog yne várjon sokat :S igy a végén mire te leviszed a gyereket ő is összeszed valamit. ja én még nem jutottam dülre az oltással :S
Na itt vagyok végre én is.Olyan gyönyörű idő van kint,hogy vétek lett volna kihagyni 1 jó kis sétát.Aztán meg apának kellett a gép.De most már itt vagyok teljes hosszomban és szélességemben:)
ismerős én is takaritgatok mert délután jönnek Denny és a lányok :) Bettim már nagyon várja és persze én is csak igy gyorsan most akarom megcsinálni az összes dolgom :D
Legalább azt a kis időt is együtt töltitek.Biztos nagyon fáradt lehet.Nem sokat pihenhet.Legalább a jövő héten azért már több szabad ideje lesz?Vagy még nem tudjátok?