Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Akkor az jó használ a bogyó.
Láttam a naplót és nagyon szupi lesz a fal:)Tényleg nagyon ügyes vagy:)
Én köszönöm jól vagyok,bár éjszaka sokszor felébredtem és most meg nyúlik a szám olyan álmos vagyok.Viszont hétfőre melegfrontot mondanak amitől már előre félek.Most vagy szenvedni fogok a görcsöktől vagy megszülök.Én utóbbinak azért jobban örülnék:)
Ó szegény Milus,ez a hurutos dolog nekem is ismerős csak láza nem szokott ilyenkor lenni a Hannának.
Jobbulást neki!
Jaj nehogy már valami könnyen menjen az sztk-ban.Egy ilyen eredményre miért kell 3 hetet várni?Hát ez nagyon logikátlan.
Sajnos még nem:( de a 2×homebogyó jónak tűnik!
Te hogy vagy?
A falról van új kép a naplóban ha érdekel!Ja!Amúgy igen Én rajzoltam, kivéve a betűket!
sziasztok
voltunk dokinál felsőléguti hurutja van manónak az éjjel meg 40 fokos láza volt :'( még jó hogy lementem lázcsillapitóért!
Az sztk-ba szokás szerint felhztak :S 3hét lenne az eredmény nekem meg 22.ére kéne de igy majd nélküle megyek uhra remélem nem szedik majd le a fejem! :D
Szia!
Szandra fogacskája még mindig nem bújik?
Sziasztok!
Ancsy hogy van Milán?Van még láza?
Akkor hátha nem lesz komoly baja.Lehet,hogy holnap már kutya baja sem lesz.
Végre akkor Lacinak is van munkája:)Azért elmegy holnap Irsára?
ÉN is megyek lassan aludni.Nektek is jó éjszakát!
nem gyerekdokinál nem voltunk mert csak a felnött ügyeletre értünk le.
Igen csak lázas semmi más nincs...
Jajj hogy meglepett a kedvesed :D Én kedvesemet meg hivta a házhozszállitásos nő igy ment éjszakára dolgozni...
viszont rám jött az álomkór :S megyek tentizni remélem nem haragszol! Jó éjt nektek
Semmi más baja nincsen csak lázas?Dokinál voltatok?
Képzeld tegnap megemlítettem apának hogy ha megkapja az üdülési csekket akkor együnk már 1 pizzát v. gyrost.Erre ma meglepett 1 dupla adag gyrossal amit végül 4-en ettünk meg:)Nagyon fincsi volt,de aztán órákig megmozdulni alig tudtam annyira jól laktam és fel is fújt a görög saláta,mert ugye uborkás,de nem tudtam neki ellenálni:)
Szegény Milus.Azóta lentebb ment a láza?
Evelin most megint a torkát meg a fülét fájlalta,de adtam neki Cataflam cseppet és el is aludt.Megint alszik az egész család rajtam kívűl.Artúr is elfáradt a szánkózásban és most úgy horkol itt mellettem mint 1 medve:)
igen lehet sőt én is ebben bizom :D
Képzeld Milust most mértem és 39,5 végbélbe a láza :S Nem volt itthon más igy Betti nurofenjéből adtam neki egy negyedet :S Remélem nem lesz baja tőle de gyorsan kellett cselekedni mert nem akartam hogy feljebb menjen....
Olvatam a naplód:)
NA EZ MÁR ZEBRA CSÍK:))))))))))))))
Valószínú,hogy akkor lehetett a beágyazódás ezért nem is mutatta erősebben a teszt.Most már csak az a dolga hogy növekedjen:)
Én meg a kis tökmagomat szeretném a fa alatt látni ill. fogni:)
Képzeld,hogy már az egyik csajszi megszült a fórumról és majdnem 1 napra voltunk kiírva.
Elhiszem és már nagyon boldog vagyok és már attól se félek hogy méhen kivüli...
sőőt azt beszéltük apával hogy ugye szombaton volt az a kis "rózsaszin nyák" ami betudható beágyazódásos vérzésnek akkor meg az is csoda hogy a teszt olyan kis halványan kimutatta! Tehát nagyon apró a kis csodánk ;) mindenesetre a ma készitett teszt a fa alatt lesz ;)
Sebaj én is nemrég értem haza persze állt a bál és olyan csatatér volt itthon,hogy megmondtam a lányoknak hogy már hívlak is téged hogy ne jöjjetek.Egyébként meg most mentek el éppen szánkózni az apjukkal:)
Hidd el nekem,hogy ha már a teszt is jobban mutatja akkor jövő héten az UH-on is látszani fog:)
sajnos mégse tudunk mert Bettinek holnapra még tanulni kell :)
Fél órája itthon is megismételtem a tesztet és ez végképp elüzött minden sötét gondolatot! Ja és megjött postán a béta HCG beutalom igy holnap azt is elintézem :)
furdalja az oldalam hogy mekkora a manócska :D
Oké majd megírod,hogy tudtok-e jönni.
Nyugodtabb vagy már egy kicsit?
Sziasztok!
Voltunk tegnap dokinál Evelinnel és a mandulája van begyulladva 1 kicsit meg a dobhártyája,de egyik sem vészes,mert az éjszakát nyugodtan végigaludta és most éppen Hannával nyúzzák egymást:)Kapott antibiotikumot,de egyébként jól van.