Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Igen ezt én is igy gondolom csak mindig vannak kivételek akik úgy érzik joguk van beleszólni :S
Most lépek játszok egy picit a neten!
Pá majd még bekukkantok!
Miért hülyéznének le? ha szeretnétek 3.gyerkőcöt nem igazán van köze hozzá senki másnak, rátok tartozik!
Bocsi csak közben Manókát el kellett altatni mert már nyügös volt, úgy kell ahogy Denny írta!
Most még lehet,de majd ha meg lesz akor másként fogsz gondolkodni.
Megértelek,nálam ez megtörtént.De én ere azt feleltem,hogy azt a gyereket neked és a párodnak kell felnevelni.Adig még anyagi támogatást nem kapsz senkitöl,adig ne akarjon senki bele szolni,hogy hány gyermeket fogsz a világra hozni.Ez a párodra és rád tartozik.
Én most a kislánytól ugranék ki a bőrömből ;)
De csak azért hogy Áronka tudja kinek huzigálni a haját :D :D :D
A lányoknál én is de a kis fiunak nem akar hatni valahogy.
:) örülök hogy már most így érzed :D
Olyan jó hogy több 3 babás anyucika is van már itt mert be kell valljam kicsit félek a környezetem reakciójától hogy le fognak hülyézni :'(
Pedig nekünk hatalmas boldogság hogy jön ez a pöttömke :)
Köszi ezt biztos kiprobálom.Hétfön meg is veszem.
Elöbb itt lesz anyafocista Áron baba :P
Mi dentinox gél-t használtunk! Vegyes eredményekkel :S
Remélem hogy megcsinálja !!!!!
Gratulálok!:))Ugye milyen jó érzés,hogy a lányok után fiu lesz!ÉN majdnem kiugrotam a börömböl,mikor megmonták,hogy fiu.:))))
Nekem anagylány a református suliba jár :)
Annyira sokat írtatok hogy utol se tudlak érni titeket :P
Hétfőn viszem vissza a dokihoz! Bettit holnap viszi el az apja és 25.én délben hozza haza :(
Milliószor pusziljuk a lányokat és türelem :D :D
Mondom ezt én pedig Betti is nyaggat rendessen ;)
Gratulálok a gyerkőcökhöz :)
Nekem van egy 8 éves lányom
egy 22 hónapos fiam
és úgy néz ki hogy egy mákszem méretü pocibabusom is :)
A Chamomilla Vulgaris ch15 az egy homeopátiás golyó és naponta 2×5 golyót kell feloldani pici vízben műanyag kiskanálban,de lehet akár óránként is ha nagyon nyűgös a baba.
KÖSZi,anyira aranyosak vagytok!Nagyon jó köztetek lenni.
Azt ti hogy szoktátok csinálni?
Bizony lemegy de most nem az a lényeg hanem hogy kicsiny mákszemmel minden oké legyen :)
Most nincs a járvány véget,de egyébként nagyon jó szokot lenni.Anyira együt éreznek a másik bajával,és ha tudnak segiteni azt őnzetlenül meg is teszik.Tapasztaltam!:)
Nekem is 2 lányom van a nagy 5 lesz márciusban,a kicsi meg 3 lesz februárban és lassan a kicsi fiam is itt kopogtat.Január elejére vagyok kiírva,de most már bármikor megszülethet:)
Nem hallotam még rola!Az gél vagy kanalas gyógyszer?Nekem a Panadolt adták legutobb,de az nem csak ara jó,ezért nem nagyom merem neki adni.:(
Hát nem tenne jót Nektek a (-)fokokban aludni:(
Nem igazán járunk el ilyen helyekre nem szeretném ha megbetegednénk!Csak ha fontos akkor megyünk zárt közösségbe!
Hát ez nagy kérdés,nem tudom hogy megcsinálja-e még ma.Tudja hogy kicsi gyerekek vannak és elég hideg is van az éjszaka meg még hidegebb lesz így remélem lesz annyi esze,hogy még ma visszahozza,mert mással nem tudunk fűteni.Anyukám mindjárt fel is hívja.
KÖszi,aranyos vagy!:))MI Ceglédre járunk BABA_MAMA körökre is.A református parokiára,halotál,már rola?
További ajánlott fórumok: