Ceglédiek csevegjünk (beszélgetés)
Sziasztokl Laci vagyok elnézéseteket kéri Ancsy hogy most nem ő ir hanem én de az elmult 3 nap igencsak nem volt éppen pihentető , de ugy néz ki a dolog, hogy megérte a sok gyaloglás meg ilyesmi mi jól vagyunk bár iszonyú fáradtak milánka se aludt tegnap éjjel röviden ennyi holnap ancsy holnap beszámol nektek az elmult napokrol
. mindenkinek puszi és jó éjt nektek
:)
Mi jól vagyunk,bár megszabadultunk néhány kilótól is.Igaz ránk is fért:)
Közben beszéltem Ancsyékkal is.Jól vannak,egy ismerősüknél voltak pár napot,de ma már jönnek haza.
Sziasztok!
Én is remélem, hogy nincs Velük gond!
Denny Ti hogy vagytok?
Móni a babuci és a mamád jól van?
Sziasztok!
Próbáltam Ancsyt elérni telefonon,de ki van kapcsolva,nem tudom mi lehet vele.Majd elmegyek hozzájuk hátha okosabb leszek.Remélem jól vannak és nincs semmi gond velük.
Sziasztok!
Semmi probléma nem sürgős a naci!
Gyógyuljatok meg, jobbulást a lányoknak is!Áronka is elkapta?
Sziasztok!
Tari azt hiszem mégsem viszem el a nadrágokat a héten mert még mindig hasmenésem van és nem szeretném ha elkapnátok.Majd ha rendben leszek akkor arra sétálunk a gyerkőcökkel.
Evelin sincs még jól,bár már nem hány és hasmenése sincs,de nincs étvágya sem tegnap is alig evett valamit és még ma sem evett semmit.
Na megyek mert kismanóm ébredezik.
Jó éjszakát mindenkinek!
Móni neked van ma szülinapod?
Akkor isten éltessen sokáig!
Sziasztok!
Végre jól vagyunk mindannyian.Bár most meg tüsszögnek meg köhécselnek a lányok,de remélem nem lesz komoly megbetegedés belőle.
Sziasztok!
Mindenkinek nyugodt,sirásmentes éjszakát kivánok!
Sziasztok!
Mi történt Ancsival?